Akurat parašė:
Pirmiausia tai reikėtų nusiraminti ir plačiau pasiaiškinti su kuo susidūrėte ir su kuo reikės gyventi, nes jeigu norite rezultatų, įpročius teks pakeisti. 🙂 Galite …
Didelis Ačiū! 🎈
Akurat parašė:
Pirmiausia tai reikėtų nusiraminti ir plačiau pasiaiškinti su kuo susidūrėte ir su kuo reikės gyventi, nes jeigu norite rezultatų, įpročius teks pakeisti. 🙂 Galite …
Didelis Ačiū! 🎈
Egleee2 parašė:
Sveikutės, mergaitės geriu tyroksiną, seleną ir metaformina, susidėliojau mitybą. Per 1,5 savaitės -6kg. Kaip jūsų organizmas reaguoja į netaformina? Pirmas d…
As geriau metformina tik apie savaite, tai man pagrinde buvo bedos su skrandziu, jausmas lyg nevirskina ir pan.
Jus 6kg per 1,5 sav numetete? Oho, labai daug! 😃😨 Ka darete kad taip greit nukrito?
Meshka parašė:
As geriau metformina tik apie savaite, tai man pagrinde buvo bedos su skrandziu, jausmas lyg nevirskina ir pan.
Man viena mergina iš čia rekomendavo laikytis dietos pagal AIP protokolą. Aišku sunku daug ko atsisakyti, bet kitaip neišspresiu problemų su svoriu bei skydliaukės problemomis. Aišku padeda ir vaistai, kad skydliaukė tvarkytusi. Tai va taip. 🌷
Egleee2 parašė:
Man viena mergina iš čia rekomendavo laikytis dietos pagal AIP protokolą. Aišku sunku daug ko atsisakyti, bet kitaip neišspresiu problemų su svoriu bei skydliaukė…
Liuks kad svoris krenta, taip ir toliau 😘
Bet geriau meskite svori po truputi, nes grieztos, mazo kaloringumo dietos nors padeda greit numesti svorio, bet suletina medziagu apykaita ir nustojus ju laikytis, svoris gali grizti labai greit 🎈
Meshka parašė:
Liuks kad svoris krenta, taip ir toliau 😘
Bet geriau meskite svori po truputi, nes grieztos, mazo kaloringumo dietos nors pa…
Na dėl mitybos tai taip, bet kai daktarė padidino man tiroksino dozę tikrai pradėjo greičiau svoris kristi. ☺
Egleee2 parašė:
Na dėl mitybos tai taip, bet kai daktarė padidino man tiroksino dozę tikrai pradėjo greičiau svoris kristi. ☺
Manau kad pagrinde del dietos svoris nukrito 😊 Per savaite vien del padidinto tiroksino mazai kas pasikeistu, nes tth kol nukrenta ir susireguliuoja, reikia bent 2-4 savaiciu.
O kiek jus gerete tiroksino anksciau ir kiek dabar geriate?
As kai visai negeriau tiroksino ir tth buvo 11-13, sveriau 63kg.
Dabar geriu po 125mg tiroksino ir sveriu 75kg (ziema 82kg sveriau 😊), tth apie 2.
Meshka parašė:
Manau kad pagrinde del dietos svoris nukrito 😊 Per savaite vien del padidinto tiroksino mazai kas pasikeistu, nes tth kol nukrenta ir susireguliuoja, reikia bent 2-…
1,5 mėn gėriau po 50 mg. Pasakiau, kad nejaučiu jokio poveikio dabar dvi savaites geriu po 70mg. 🌷
Egleee2 parašė:
1,5 mėn gėriau po 50 mg. Pasakiau, kad nejaučiu jokio poveikio dabar dvi savaites geriu po 70mg. 🌷
Pasidarykite tth tyrima po keliu menesiu, pasitikrinti ar doze tinka, ar ne per maza.
Jeigu neplanuojate nestumo, tth turetu buti iki 4, jei planuojate pastoti - iki 1,5-2.
Meshka parašė:
Pasidarykite tth tyrima po keliu menesiu, pasitikrinti ar doze tinka, ar ne per maza.
Taip, planuoju negaliu pastoti, nes pas mane tth 9... 😢
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai