Atika parašė:
Čia baltymai nesideda, taip? Ar sviestą išlydyti?
nesideda. sviesta ar margarina minksta reik gerai issukti su cukrum. o tada deti viską iš eilės.
Atika parašė:
Čia baltymai nesideda, taip? Ar sviestą išlydyti?
nesideda. sviesta ar margarina minksta reik gerai issukti su cukrum. o tada deti viską iš eilės.
napoli parašė:
O kaip tuos pagaliukus pritvirtini, lyg rašė, kad į šokoladą reikia pamirkyti? Kaip ir kada tas puošimas vyksta?
taip, I sokolada ir duoti sustingti jam tada jau mirkai visa popsa I sokolada, kiek duodi nuvarveti lisnam sokoladui ir viskas
Eliz@ parašė:
Taip ir darau,bet pakylo vos-vos tik...Labai mazai...Gal kita recepto pabandyti...
kiek cm skersmens nepasakysiu, nematavau, bet gal kokiu 2, 5-3cm butu,na tokie sudejus dideli pirsta su rodomuoju I rata, o gramu tai nzn, nekad nesveriau, o ir kam tau gramai?
Jau tortukų tobulumas, nėra net žodžių...
Sakykit mergaitės, kokį konditerinį maišelį ar švirkštą naudojate? Esu pirkusi kažkokį daugkartinį plastikinį maišelį (aišku nebrangų) ir jis man jau sutrūko vienoje vietoje, galvoju naują nusipirkti, kokį patartumėte (mačiau ir medžiaginių yra ir vienkartinių). Kepu tik sau, tai kažkaip norisi nebrangaus ir gero varianto (sąlyginai gero aišku
).
Ir dar toks klausimas kvailas, kaip jums pavyksta gražiai bezė sudeti į tą maišelį
Išsibuzoju kaip kriuksis
As pagal ta rec
reginadr parašė:
Ir man tas pats.... Kita karta bamdysiu kur oksikc dave nuorpda
As pagal ta recepta ir dariau
oksikc parašė:
kiek cm skersmens nepasakysiu, nematavau, bet gal kokiu 2, 5-3cm butu,na tokie sudejus dideli pirsta su rodomuoju I rata, o gramu tai nzn, nekad nesveriau, o ir kam…
As savo pasveriau-man pasirodo,kad mazai
Jolana parašė:
Jau tortukų tobulumas, nėra net žodžių...
Sakykit mergaitės, kokį konditerinį maišelį ar švirkštą naudojate? Esu pirkusi kaž…
Idek maiseli i stikline - ir bus tau laime
Self parašė:
Niekad nesu darius cakepopsų kepamų kepyklėj (o cakepopsus labai myliu)Visad darau pagal šį ar kitokį receptą, bet esmė tame, kad išsikepi biskvitą, jį suteupin…
As irgi visada taip ir darau,bet nusipirkau keptuve ir noriu pabandyti kita buda
Eliz@ parašė:
As savo pasveriau-man pasirodo,kad mazai![]()
Eliz@ parašė:
Taip ir darau,bet pakylo vos-vos tik...Labai mazai...Gal kita recepto pabandyti...
nulekiau pamatavau skersmuo 4cm
,visada kepu pagal recepta kuris buvo prie keptuves ,superinis
kai atvesta popsas pagaliuka i šokolada ir i popsa,tada palaikyti kad tas šokoladas sustingtu,kai sustingsta tada jau visa i šokolada,bet aš su šaukšteliu aplieju,nes jeigu pati mirkau buna kad pagaliukas išsineria
,susmeigiu i ka nors kad nuvarvetu šokolado perteklius ir tada puošiu
2 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai