laukų vėjas parašė:
ojej, kokia diskuija uzviriau![]()
Man naminiai nepalyginamai skanesni, o ir sveikesni. Pas mus seimoj dabar tik tokie, jei tik kokia proga tai ir kepu tortuka
laukų vėjas parašė:
ojej, kokia diskuija uzviriau![]()
Man naminiai nepalyginamai skanesni, o ir sveikesni. Pas mus seimoj dabar tik tokie, jei tik kokia proga tai ir kepu tortuka
Ryto saule parašė:
Jai jau tokie niekam tike naminiai tortai butu tai niekas ju nepirktu ir nevertintu...
Niekas nesako kad netikę, bet pastovejus ilgiau karstoj patalpoj pradeda bliukst natūralus tortai, tai žiūrėk koks krasciukas dregsta, tai vėl kaskas
Lūšiukė parašė:
Niekas nesako kad netikę, bet pastovejus ilgiau karstoj patalpoj pradeda bliukst natūralus tortai, tai žiūrėk koks krasciukas dregsta, tai vėl kaskas :oops:…
manau aptepus pakankamai sviestiniu kremu ir atitaikius pertepimus, kad nebutu skysti, niekas nebliuks
Sveiki, turiu kelis klausimus, gal ir kvailoki pasirodys, bet labai reikia pagalbos
1. Kiek maždaug sviestinio kremo reikia dviems 26 cm skersmens tortams aptepti?
2. Ar paskutinis sluoksnis turi būti kremo, o ant jo dar sviestinį tepti, ar ant paskutinio biskvito tik sviestinį kremą?
3. Nuo grietinėlės gali ištirpti cukrinės gėlytės?
4. Ar būtina aptepti sviestiniu kremu prieš pilant šokoladinį glaistą?
Ačiū! Nesu dariusi sviestinio kremo, taigi daug klausimų kyla dėl jo...
laukų vėjas parašė:
manau aptepus pakankamai sviestiniu kremu ir atitaikius pertepimus, kad nebutu skysti, niekas nebliuks![]()
Su pastilazu taip yra paprasčiau, bet kokia slapia beze tai man nepatinka, pastovejus ne taip įvaizdžiai atrodo
gal aš tiesiog nemoku padaryti
O juk visada nors atrodo taip pat darai, bet būna ir ne tokių džiugių rezultatų kaip norėjosi
nesupraskit klaidingai aš tikrai tik už naminius tortus ir su daug kremo, drėgnus, lietuviškus. Stebinu ir angliokus per vaikų gimtadienius lietuviškais tortais, bet visada būna neramu ar viskas gerai
Miglelee parašė:
Sveiki, turiu kelis klausimus, gal ir kvailoki pasirodys, bet labai reikia pagalbos![]()
1. Sunku man gramais nusakyti.
2.Paskutinis biskvito ir tada sviestinis
3.Gali aptirpti
4.Aš tepu
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai