2019.03.24 20:02 (prieš 7 m.)
Nors ir kaip tikejausi, jog nereikes cia rasyti, bet deja.... PL musu IVF baigesi net neprasidejas normaliai... bandysiu trumpai apie viska nuo pradziu. AMH mano 1.38 (kiek skaitineju, nera kritiskai mazas) vyro spermograma viutine, truputi truksta judriu A+B jei norma lyg apie 40 tai pas mano vyra ju apie 30, bet kiekis gerokai didesnis, tai daktarai cia problemos nemato. PL buvo mano pirmas IVF, sausio 30 nuvykom pirmai konsultacijai, iskarto nutare, jog taikys ilga protokola, geriau KT po to leidausi gonapeptyl ir po 31 dienos dienos pradejau leistis stimuliuojancius menopur, 13 dienu po 300, 8 stimuliacijos diena, mate 5 folikulus, atvaziavus dar po 6 dienu jau mate tik 4, kuriu vienas 10 mm didesnis uz kitus, dar po 4 dienu punkcijos diena ispunktavo 3, kuriu vienas tuscias, viena kiausialaste blogos kokybes, o likusi viena nesivaisino deja.....
Dabar kazkaip visos mintys apie Tr sukas, galvoju sia savaite susikaupti parasyti i abi klinikas, ir geguzi gal bandyti skristi. Lenkai taip ir nesugebejo man pasakyti kodel viskas taip baigesi, tiesiog pasake,jog taip buna. Gal turit minciu ar verta skristi i Tr.,o gal ir ten tas pats laukia, nezinau ar todel, kad pirmas kartas,ar todel,jog stengiausi tiketi daktaru, skausmas atrodo sugraus mane, minciu milionai,kazkokios rimtos priezasties nei LT nei PL niekas pas mus neranda, bet tai kodel po tokios dozes vaistu ir ilgo protokolo nebuvo ka sodinti?