Blueberry2 parašė:
Kraujo tyrimai rodė 1,2. Sakyčiau kaip ir visai neblogai, bet realybėje antrinių folių nebuvo daug![]()
O koks jūsų amžius? 😊
Blueberry2 parašė:
Kraujo tyrimai rodė 1,2. Sakyčiau kaip ir visai neblogai, bet realybėje antrinių folių nebuvo daug![]()
O koks jūsų amžius? 😊
sugar9 parašė:
O koks jūsų amžius? 😊
2022 m kai dariau tyrimą buvo 36 m. Dabar jau 39 ir tuoj stuktels 40
Blueberry2 parašė:
Sveikos, likimo draugėsnoriu pasidalinti savo istorija. Vaikų bandėme susilaukti daugiau nei 8 metus, neaiškios kilmės nevaisingumas. Iš pradžių lyg vyro sperm…
Didžiausi sveikinimai 🥳aš ką tik po mozaikinį įkėlimo pas Dr Emre irgi laukiuosi 😊
Blueberry2 parašė:
2022 m kai dariau tyrimą buvo 36 m. Dabar jau 39 ir tuoj stuktels 40![]()
Man už 2 sav 42 metai ir antrą kartą nėščia dr Emre dėka 🤗
Blueberry2 parašė:
Sveikos, likimo draugėsnoriu pasidalinti savo istorija. Vaikų bandėme susilaukti daugiau nei 8 metus, neaiškios kilmės nevaisingumas. Iš pradžių lyg vyro sperm…
Skamba kaip iš fantastikos skyrelio, bet kaip džiugu girdėti, kad būna ir tokių istorijų, ypač toms, kurios jau pavargo net tikėti, kad pavyks su daaar vienu IVF, daaaar vienu FET, ką jau kalbėti apie viltį natūraliai pastoti
sveikinimai! 🥰
Sirdute377 parašė:
Didžiausi sveikinimai 🥳aš ką tik po mozaikinį įkėlimo pas Dr Emre irgi laukiuosi 😊
Ačiū 🙂 Jus taip pat labai sveikinu! 😉 kad pasiryžote ir viskas būtų sklandu iki galo 🤗 mūsų blastuko mozaikiškumas įvertintas 50 proc, tai mes labai dvejojome ką daryti. Atrodo, pats likimas sustatė viską į vietas 😀
Wagamama parašė:
Skamba kaip iš fantastikos skyrelio, bet kaip džiugu girdėti, kad būna ir tokių istorijų, ypač toms, kurios jau pavargo net tikėti, kad pavyks su daaar vienu IVF, d…
Labai ačiū 🤗 Jums tikrai pavyks, aš tikiu ir Jūs tikėkite! ❤️
Blueberry2 parašė:
Ačiū 🙂 Jus taip pat labai sveikinu! 😉 kad pasiryžote ir viskas būtų sklandu iki galo 🤗 mūsų blastuko mozaikiškumas įvertintas 50 proc, tai mes labai dvejojome ką da…
Tikrai taip, niekas nevyksta be reikalo 😊 mūsų buvo 30% bet jeigu jūsų užšaldytą, tai vadinasi Dr Emre tiki, kad jis gali implantuotis. O kokios chromosomos mozaika?
Sirdute377 parašė:
Tikrai taip, niekas nevyksta be reikalo 😊 mūsų buvo 30% bet jeigu jūsų užšaldytą, tai vadinasi Dr Emre tiki, kad jis gali implantuotis. O kokios chromosomos mozaika…
15 chromosomos monosomija. Taip ir sakė, kad turi šansų gimti sveikas vaikas, dėl to užšaldė 🙂
Blueberry2 parašė:
15 chromosomos monosomija. Taip ir sakė, kad turi šansų gimti sveikas vaikas, dėl to užšaldė 🙂
Būtent, mes ir gi 2 metus dvejojo, siandien prasidėjo 9 sav😍aišku kaukia dar daug tyrimų, bet gera pradžia, pusę darbo 😊
9 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai