amikneviciute parašė:
naaames su sese vis pakalbame ta tema, kaip vyrai kai kurie nori valdyti ir pažaboti moteris. čia vyksta visam pasaulyje šitaip. tačiau sakėm, jau geriau mirsiu…
amikneviciute parašė:
naaames su sese vis pakalbame ta tema, kaip vyrai kai kurie nori valdyti ir pažaboti moteris. čia vyksta visam pasaulyje šitaip. tačiau sakėm, jau geriau mirsiu…
Meshka parašė:
Paskaiciau istorija...joooo, atrodo kaip is siaubo filmoO tai pati zmona irgi norejo butinai natur. gimdyti? Ar pagrinde cia vyro spaudimas?
Žmonos balso ten negirdėjau, neskaičiau. Jis kalba jos vardu, tai gal ir buvo toks susitarimas. Velnias žino, kaip ten iš tikro yra. Tačiau panašu, kad toje istorijoje viskas iškreipta. Tiek požiūris, tiek metodai savo tikslams įgyvendinti. Tiek nuostatos bei moralė.
Man ten buvo atliekama LP. Tai buvo vienintelė vieta, kur tikrai jaučiasi geras personalas, visi geri, paslaugūs. Na taip ten nėra La class nauja ir moderni klinika, tačiau ten dirba tikri gydytojai ir ten apie kyšius nėra jokių užuomenų. kažkaip man ir mano pažystamų ratui, ta vieta puiki atrodo. mano draugė irgi beje is Vilniaus atvažiavo ten narūraliai gimdyti su pribuvėja. viskas buvo tobulai gerai.
Kocikiuks parašė:
Kaip as duociau tokiam vyrui i makaule! Siaubas!
Aš jaučiu, kai gimdymas prasideda, tai moteris tokia truputį bejėgė tampa, gal tik keiktis gali. Tas ir blogiausia - nepavyktų vyrui į makaulę duoti
amikneviciute parašė:
Ai tiesa, gal kam nuo Closto teplioja? Man nusivalius ant popieriaus yra keli brūkšniai.
Kiek skaiciau apie sia procerura gali... nes pazeidziamas gimdos kaklelis... ir gali skaudeti darant ta procedura jei gimda uzsilenkus...
LaMona parašė:
Aš jaučiu, kai gimdymas prasideda, tai moteris tokia truputį bejėgė tampa, gal tik keiktis gali. Tas ir blogiausia - nepavyktų vyrui į makaulę duoti![]()
Tik dbr perskaiciau visa istorija..na ir ka...man toks vaizdas, kad jie abu paciuoze
pazystu viena naturaliste, su kuria tik pusvalandi galima pasneket, apie bendrus dalykus, nes po to prasideda... tai labai panasu i sita porele, gyvena savam pasauli ir jauciasi visaziniai. Manau kad visur turi but pusiausvyra siais laikais. Mat vyras turi teise valdyt situacija, kai zmona jau nesamoninga..man idomu koki jis medicinini issilavinima turi, kad gali sprest, ka kada daryt. Jie abu per stipriai lazda perlenke su tuo savo naturalizmu.
SofiLuk parašė:
Kiek skaiciau apie sia procerura gali... nes pazeidziamas gimdos kaklelis... ir gali skaudeti darant ta procedura jei gimda uzsilenkus...
Man procedūra, dar nebuvo atliksta, aš dar tik stimuliuojuosi vaistais, o ryt apžiūra. Na aš ryt gydytojos pasiklausiu.
Cherie5 parašė:
ojei jauciu kaip sunku su tokiu vyru gyvenime man ta zmona atrodo kad bus jo auka![]()
Man vaizdas susidare, kad jie abu paciuoze...
Kocikiuks parašė:
Man vaizdas susidare, kad jie abu paciuoze...
amikneviciute parašė:
Pritariu 100% ! Man keista, kaip zmonos nebeturi savo gyvenimu, savo noru, svajoniu. Visas pasaulis joms ju vyrai. Man patiko mintis, kad ateinam mes vieni i pasauli, ir is jo iseinam vieni. Suprantu kad santuoka tai kazkiek ir pasiaukojimas, ir kad ambicijas reikia pamirst, bet ne ant tiek, kad nebeturet savo gyvenimo. Viskas sveiko proto ribose.
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai