siaures saule parašė:
Nueikit pas ginę lai apžiūri. Arba nurimkit ir laukit ciklo galo nebematuokit bt nes jau kaip ir aišku kad O nebuvo..arba gal dar bus ;)
aciu uz nuomone
siaures saule parašė:
Nueikit pas ginę lai apžiūri. Arba nurimkit ir laukit ciklo galo nebematuokit bt nes jau kaip ir aišku kad O nebuvo..arba gal dar bus ;)
aciu uz nuomone
irena86 parašė:
Labuka merginos niu va vakar buvau pas gyditoja jis padidino doze puregono iki 150 ir israse cetrotide 3dienas leistis ir pas gyditoja antradieni.tik va truputeli n…
Cetrotide leidausi,dirgino ta vieta,degino nemalonu bet taip nuo jo buna. Buna parausta ir pan.nusiramink taip turi buti.
julijana22 parašė:
Dievuleliau kaip siandien skauda galva ir tempia sonus apacioj iki slaunu..... Ir bijau kokius nors vaistus gertiSiandien tik 9 d po IUI.
Vajai vajai,bėdelė tikrai.Pabandyk ramunėliu arba mėtų arbatos pagerti.
Man viena gydytoja pasake kad su zolelem reikia buti atsargia kai planuoji nestuma.
Man rodos rasiau apie tai pries menesi koki. Vat ir nerandu sau vietos
Nei zoleliu nei vaistu negeriu
Ir sian taip keistai jauciausi per myliukus, nemalonu "ten" buvo... Toks ispudys kad susitrauke ten viskas :-(:-(
julijana22 parašė:
Man viena gydytoja pasake kad su zolelem reikia buti atsargia kai planuoji nestuma.Man rodos rasiau apie tai pries menesi koki. Vat ir nerandu sau vietos
N…
No-spa tikrai galima
julijana22 parašė:
Negaliu uzmygti nuo skausmo. Uzdejau salta ranksluosti, tai atslugo siektiek. Nu ir savijauta siandien. stimuliuojantys vaistai ir visdelto savo padaro.... Kerta pe…
Isgerkit nospos tikrai nepakenksit. Į issiskaudus dar daugiau vaistų teks naudoti.
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai