atenyte86 parašė:
Taip, 2×dienoje Crinone, per pirmąjį ivf tą patį naudojau, p.s. jis buvo sėkmingasNt bandžiau kelios dienos po įsodinimo, vaiduokliavo, bet ten turbūt Ovitre…
O gal si karta,jums neuzteko Crinone 🤔
Ryt pasidarykite hcg ir prg.
atenyte86 parašė:
Taip, 2×dienoje Crinone, per pirmąjį ivf tą patį naudojau, p.s. jis buvo sėkmingasNt bandžiau kelios dienos po įsodinimo, vaiduokliavo, bet ten turbūt Ovitre…
J.U.R.GAA parašė:
Tai tau visi tyrimai bus nemokami prieš ivf, kam veltui leisti savo pinigėlius? 🧐
Ta prasme? 🤔
Negirdejus aš taip
Už mėnesio turiu pasirodyt pas Žėba jau Vilniuje su visais tyrimų atsakymais. O tyrimus pati turiu pasidaryt
SunMoon parašė:
Ačiū, taip ir padarysiu Viduje jau apsitaikiau su tuom, kad šykart nepavyko
. Stebuklo nebesitikiu... Viltis dar likusi su Fet, turim 2 likusias snaigutes, tik įdomu po kurio laiko leidžia jas pasiimti. Pirmame cikle po nepavykusio turbūt ne? O ir į jį būsim pavėlavę, jei man čia jau mmm prasidėjusios. Pasidalinkite, po kurio laiko geriau daryti? Geriau pertrauka, ar geriau jos nedaryti? Esu pasimetusi.
princesita892 parašė:
Ta prasme? 🤔
Negirdejus aš taip
Kas yra kompensuoja pagalbinio apvaisinimo metu:
Konsultaciją dėl pagalbinio apvaisinimo su tyrimų paskyrimu ir atlikimu (ir vyrui, ir moteriai).
Ne daugiau kaip tris akušerio ginekologo konsultacijas, kai atliekama kontroliuojama kiaušidžių stimuliacija ir echoskopija kiaušialąsčių brandinimo (stimuliacijos vaistais) metu.
Vaistai, reikalingi kiaušialąsčių brandinimui.
Pagalbinio apvaisinimo procedūros dalis:
– embriono sukūrimą ir nešaldyto embriono perkėlimą į moters gimdą;
J.U.R.GAA parašė:
Kas yra kompensuoja pagalbinio apvaisinimo metu:
Konsultaciją dėl pagalbinio apvaisinimo su tyrimų paskyrimu ir atlikimu (ir vyrui,…
Hmmm...
O kitom kaip? Man gydytojas išrašė ką pasidaryti ir tiek. Esu skaičius kiek maždaug tyrimai prieš IVF kainuoja.. O kad kompensuoja, negirdėjau
princesita892 parašė:
Ta prasme? 🤔
Negirdejus aš taip
Čia gali paskaityti:
princesita892 parašė:
Ta prasme? 🤔
Negirdejus aš taip
Kokius tyrimus,liepe pasidaryti?
Jei ivf kompensuojamas,nemokami tyrimai (kurie priklauso) vyrui ir moteriai daromi
princesita892 parašė:
Hmmm...
O kitom kaip? Man gydytojas išrašė ką pasidaryti ir tiek. Esu skaičius kiek maždau…
Abu ivf lietuvoje visus tyrimus priklausančius prieš ivf kompensavo. 😊 Kaip įdomiai, kad turi darytis juos pati🤔
atenyte86 parašė:
Ačiū, taip ir padarysiuViduje jau apsitaikiau su tuom, kad šykart nepavyko
. Stebuklo nebesitikiu... Viltis dar likusi su Fet, turim 2 likusias snaigutes…
Dar nenurasykite,sio karto,kol kraujas to neparode 🙏
Fet geriausia,po 3ciklu daryti. Organizmas turi apsivalyti,po dideliu hormono doziu
princesita892 parašė:
Hmmm...
O kitom kaip? Man gydytojas išrašė ką pasidaryti ir tiek. Esu skaičius kiek maždau…
Tyrimus daromės pačios savo lėšomis kai yra dar neaiški nevaisingumo priežastis arba daromas nekompensuojamas ivf. Jei tu tikrai žinai, kad gauni kompensacija, tyrimai prieš ivf yra nemokami