zem@ituke parašė:
Labas, mums ikelimas buvo 14d., vakar dariausi du nt skirtingus ir jie taip pat balti. Neprarandam vilies, siandiena ryte pridaviau krauja, vakare zinosim atsakyma.…
Pasidalinkit rezultatais, kad tik būtų sėkmingas
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįzem@ituke parašė:
Labas, mums ikelimas buvo 14d., vakar dariausi du nt skirtingus ir jie taip pat balti. Neprarandam vilies, siandiena ryte pridaviau krauja, vakare zinosim atsakyma.…
Pasidalinkit rezultatais, kad tik būtų sėkmingas
Lila 22 parašė:
Sveikos, grįžtu po 4 metų ir vėl emocijos ir prisiminimai grįžta.. gal galėtumėte pasidalinti ir priminti FET procedūros eigą. Atrodo, kad liepą pradėsim.…
Mums blokuotas ciklas. Nuo 2CD geriu Estrofem. Mano atveju po 2tab du kartus.
14CD apžiūra numatyta, jei endometriumas bus pakankamo storio (8-10mm), tai paskirs progesterona ir bus suplanuotas įkėlimas. Mums 3 dieną nuo progesterono naudojimo pradžios, nes embrioniukai 3D.
Tai įkėlimas bus apie 19CD
Bet dienos skirsis, nes ne visoms endometriumas vienodai auga, embrionai daxmiausiai būna 5D, tai šiek tiek skirsis.
Kitoms daro įkėlimą natūraliame cikle, seka ovuliaciją.
Lollipops parašė:
Mums blokuotas ciklas. Nuo 2CD geriu Estrofem. Mano atveju po 2tab du kartus.
14CD apžiūra numatyta, jei endometriumas bus pakankamo storio (8-10mm), tai paskir…
Ačiū! Mums ir blokuotas ciklas. Ar teisingai pamenu, kad leidžiamų vaistų nebelieka?
Sveikos 😊 Veiksmas vyksta Norvegijoje🙈 Progesterono niekas neseka, bet paprašiau šeimos gydytojo, tai po savaitės laiko pagaliau gavau atsakymą ir atsakymas tik 32nmol. Sėdžiu kaip ant adatų dabar. Vartoju utrogestan 2x300mg. Įkėlimas buvo birželio 10d, įkėlė 5 dienų blastocistą geros kokybės, taip sako jie, Norvegijoje nevertina kaip Lietuvoje raidėm ir skaičiais. Birželio 16d gavau iš šeimos gydytojo pasidaryti progesteroną ir hcg, hcg atsakymas buvo 22, ną o progesteronas kaip sakiau tik 32, birželio 18 vykau persišviesti nes labai skaudėjo šoną, nieko nematė, kad tik gleivinė puiki 15mm ir tą dieną paėmė hcg ir buvo 88. Dabar hcg bus daromas birželio 27 ir siunčiamas tiesiai į IVF kliniką. Ar gali būti normalu, kad gleivinė gerai regauoja nors ir toks mažas progesteronas? Testai taip pat nėra ryškus, ryškėja, bet labai lėtai. Apatinis yra šio ryto, bet šiandien jau 14 dpi. Žodžiu esu šikanti miltais...🥺🥺
ReGiN@ parašė:
Sveikos 😊 Veiksmas vyksta Norvegijoje🙈 Progesterono niekas neseka, bet paprašiau šeimos gydytojo, tai po savaitės laiko pagaliau gavau atsakymą ir atsakymas tik 32nmol. Sėdžiu kaip ant adatų dabar. Vartoju utrogestan 2x300mg. Įkėlimas buvo birželio 10d, įkėlė 5 dienų blastocistą geros kokybės, taip sako jie, Norvegijoje nevertina kaip Lietuvoje raidėm ir skaičiais. Birželio 16d gavau iš šeimos gydytojo pasidaryti progesteroną ir hcg, hcg atsakymas buvo 22, ną o progesteronas kaip sakiau tik 32, birželio 18 vykau persišviesti nes labai skaudėjo šoną, nieko nematė, kad tik gleivinė puiki 15mm ir tą dieną paėmė hcg ir buvo 88. Dabar hcg bus daromas birželio 27 ir siunčiamas tiesiai į IVF kliniką. Ar gali būti normalu, kad gleivinė gerai regauoja nors ir toks mažas progesteronas? Testai taip pat nėra ryškus, ryškėja, bet labai lėtai. Apatinis yra šio ryto, bet šiandien jau 14 dpi. Žodžiu esu šikanti miltais...🥺🥺
ReGiN@ parašė:
Sveikos 😊 Veiksmas vyksta Norvegijoje🙈 Progesterono niekas neseka, bet paprašiau šeimos gydytojo, tai po savaitės laiko pagaliau gavau atsakymą ir atsakymas tik 32n…
Hcg kyla, del naminiu testu nepergyvenkit, viskas su jais gerai. Biski baisiau del skausmu, ar praejo?
As kiek suprantu gleivine su estrogenu augina.
Ritė parašė:
Hcg kyla, del naminiu testu nepergyvenkit, viskas su jais gerai. Biski baisiau del skausmu, ar praejo?
Taip skausmai baigėsi🙏 nevartoju papildomai estrogeno. Progesteroną tik vartoti pradėjau antrą dieną po punkcijos. Įsodino blastocistą į 11mm gleivinę ir va kai vykau echo darytis jie matė, kad 15mm buvo gleivinė, bet progesteronas 32🙈 Tai man mistika🙈
ReGiN@ parašė:
Taip skausmai baigėsi🙏 nevartoju papildomai estrogeno. Progesteroną tik vartoti pradėjau antrą dieną po punkcijos. Įsodino blastocistą į 11mm gleivinę ir va kai vyk…
Svarbiausia nera skausmu ir kraujavimo. Del progesterono pasiklauskit savo klinikoje, kokia ju nuomone.
ReGiN@ parašė:
Sveikos 😊 Veiksmas vyksta Norvegijoje🙈 Progesterono niekas neseka, bet paprašiau šeimos gydytojo, tai po savaitės laiko pagaliau gavau atsakymą ir atsakymas tik 32n…
Labai panasiai man buvo, progesteronas laikesi 29-36nmol mazdaug, kiek buvo tikrinta, naudojau ovules tik, bet gydytoja sake viskas gerai, nieko papildomai nereik
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai