Mūza parašė:
Sveikos. Šiandien ryte man buvo nepilnai 6dpi, pasidariau krauja Antėjoje. Rezultatas 3,3. Kaip manot, ar kažką gali reikšti? Pasimetus. Nes anksčiau lyg tiesiog ti…
Ar su ovitrele FET?
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįMūza parašė:
Sveikos. Šiandien ryte man buvo nepilnai 6dpi, pasidariau krauja Antėjoje. Rezultatas 3,3. Kaip manot, ar kažką gali reikšti? Pasimetus. Nes anksčiau lyg tiesiog ti…
Ar su ovitrele FET?
Dreamland parašė:
Ar su ovitrele FET?
Ne.
Inanana parašė:
Gal pagavote pradzia?
Tai va, pasimetusi. Per daug vilčių nededu. Bet kartosiu tyrimą penktadienį.
Mūza parašė:
Aš kai prieš kelis metus dariausi Antejoj kraujo tyrimą, nėštumo patvirtinimui, klausiau kiek turi būti kad nėštumas jau yra, tai sakė nuo 5.
bet linkiu kad jums pasitvirtintų 😊
Magelana parašė:
Sveikos mano hcg rezultatai 6,24, 9 diena po fet blastocistos ikelimo, matyt vaistus nutraukti
Gal Jūs su gydytoja pasitarkite. 🤔
Sveikos. Man planuojamas šį ciklą fet ir buvau vizito 11 c.d. ir folikulas dar pakankamai nedidelis 11,3 ir endometriumas 5,4. Gydytoja skyrė bemfola ir vizitas buvo 13 c.d. folikulas 14,6, endometriumas 8. Gydytoja dar skyrė bemfolos ir vizitas penktadienį. Nejaugi čia man viskas taip užsitęsia🙃 atrodo ciklas buvo trumpesnis, o po punkcijos keliomis dienomis ilgesnis. Ar čia ovuliacija gaunasi vėliau.
Magelana parašė:
Sveikos mano hcg rezultatai 6,24, 9 diena po fet blastocistos ikelimo, matyt vaistus nutraukti
Na as tai palaukciau ir poryt kartociau vel hcg nenutraukdama vaistu
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai