Viltix parašė:
Praleidau klausima apie PGR, tai vakare crinone, ryte lubion, bet pastebejau, kad santarose neseka PGR.. o kaip jums?
Bent jau santarose pas B tai progesteronas bus sekamas iki įkėlimo ir po🙂
Pagalbinis apvaisinimas yra įvairių medicininių metodų visuma, padedanti pastoti porai, susiduriančiai su nevaisingumu. Skaityti
visą straipsnįViltix parašė:
Praleidau klausima apie PGR, tai vakare crinone, ryte lubion, bet pastebejau, kad santarose neseka PGR.. o kaip jums?
Frezija parašė:
Kaip skirtingai, man prie 20 hcg jau rode ir tikrai ne vaiduokli. Taip testai dar nieko nereiskia, ir net sirdeles plakimas neparodo kad nestumas sekmingai vystysis…
kiek yra kibę 5dpi jau rodydavo. Sėkmingas kibimas ar ne. ir garantuoju, kad aš taip pat darysiu nuo 4dpi, ir dar i diena po kelis kartus. ☺️😄 mano ivf, mano kelias, mano pasirinkimai kaip lauti tos hcg dienos
Viltix parašė:
Man vakare crinine, ryte kubion plius crinone. Įkėlimo dieną sakė pasidaryti prohesterono tyrimą ir viskas
Svajoklė777 parašė:
Svajoklė777 parašė:
Pritariu B tikrai prg seka. Prg tyrimą įkėlimo dieną dariaus, paskui 10 dpi, 12 dpi ir 16 dpi. Daugiau nebereikėjo. Plius visais kartais ir hcg ėjo.
RaudonaPieva parašė:
Pritariu B tikrai prg seka. Prg tyrimą įkėlimo dieną dariaus, paskui 10 dpi, 12 dpi ir 16 dpi. Daugiau nebereikėjo. Plius visais kartais ir hcg ėjo.
Supratau, vadinasi tik G neseka
Viltix parašė:
Supratau, vadinasi tik G neseka![]()
Oij G tikrai neseka. Ne iš vienos girdėjau.
Na, ką testas baltas.. jau nusiteikiau, kad nepavyko, kraują darysiu rytoj tik dėl šventos ramybės..
Kadangi jau trečias nesėkmingas, pirmi du kartai tai vyko implantacija, dėl šio karto, pasižiūrėsim dar kraują...
Tai nuo ko pradėti tirtis? Žinau, kad klausimas kartojasi.. skaičiau visą forumą nuo pirmos žinutės, bet vis gi, gal kas gali pasidalinti savo patirtį, ypač tos, kurioms vyksta implantacija, bet toliau nesivysto..
Ačiū.
Viltix parašė:
Na, ką testas baltas.. jau nusiteikiau, kad nepavyko, kraują darysiu rytoj tik dėl šventos ramybės..
Labai labai liudna
Nepamenu, o jus imunologija, genetika, del endometrito, del afs issityrusi?
Frezija parašė:
Labai labai liudnaNepamenu, o jus imunologija, genetika, del endometrito, del afs issityrusi?
Nieko nesityrusi, tiek kiek reikėjo Santarose prieš pradedant IVF, dar pati savarankiškai skydliaukę tyriausi ir tiek.
O viską ką išvardinote, galima iš kraujo? Gal kvailas klausimas, bet nežinau nuo ko pradėti..
Genetika, tai turbūt reikia siuntimo?
Viltix parašė:
Nieko nesityrusi, tiek kiek reikėjo Santarose prieš pradedant IVF, dar pati savarankiškai skydliaukę tyriausi ir tiek.
Na tai pradziai sie, prasyti seimos gydytojo,paminint kad buvo biocheminiai, pas genetika ir imunologa jums ir vyrui, tai ten kartu ir afs istirs imunologas, tai sitie is kraujo. Ir i NW arba ryga del endometrito registruotis, tai cia gimdos biopsija paima
Man dar kai buvo biocheminiai siunte histeroskopijai, kad apziuretu is vidaus, tai tuo paciu ir del endometrito paeme
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai