2015.01.06 09:26 (prieš 11 m.)
Gabrieliuuukas parašė:
Snekant apie ciulpoma, o ne zindima. Gal zinote gera buda kaip atpratinti? Nes viena kruti ima normaliai, o su kita labai pykstames. Vis ima ciulpt
Ziurekite, stebuklingos piliules nera, kad jam davei, sau pasiemei ir visi viska moka. As galvodavau kazkur iki 3 men, kad man krutys - mano prakeiksmas ir labai pavydejau vyrui, kad jis neturi sito "dziaugsmo". Zindymas is vienos puses labai paprastas ir naturalus, is kitos - reikalaujantis pastangu is jusu abieju.
Taisykle 1. Jei kudikis alkanas, jis valgys is jusu nesvarbu kokios kruties. Jei galvojate, kad kazkam kazko truksta, matuokite sisiuojimus, svori kas savaite.
Taisykle 2. Kudikis ciulpia ne tik del valgymo, bet ir nusiraminimui. Man kojos, rankos nutirpdavo, kai laukdavau, kol pagaliau atsijungs. Kudikius ramina ir nesiojimas ( jie, matyt, galvoja, kad gentis eina nuo vienos olos i kita ir jie niekur nepalikti, o kartu su motina )
Pragaras tikrai baigsis. Man padedavo mintys, kad zmones i kosmosa skraido, o cia dabar AS kazko negaliu.