Euge parašė:
Na šis straipsnis nelabai išsamus, bet šioks toks psichologo komentaras yra
www.delfi.lt/gyvenimas/namai_ir_seima/psichologo-patarimai-sunus-labai-pris…
Labai jums ačiū!
Euge parašė:
Na šis straipsnis nelabai išsamus, bet šioks toks psichologo komentaras yra
www.delfi.lt/gyvenimas/namai_ir_seima/psichologo-patarimai-sunus-labai-pris…
Labai jums ačiū!
Matau, ne visos mamos mane suprato..Mes esam abu sergantys, todel musu negulde klinikose kartu. Kaip lydintis asmuo buciau galejus likt. Arba butu reikeje likt ir sau gydyma prasivest sa arankiskai, nes vaiku skyriui gydo tik leliuka.
Nu gerai, as buciau bandzius nusitraukinet, vyras butu neses leliukui. Bet jis jau butu valges is buteliuko, ko pasekoje veliau tikriausiai isvis kruties nebeimtu..
O ka daryt vienisai mamai? Kai niekas negali pagelbeti? as tai merdeciau, kol isgydytu maziuka, o po to jau kaip nors..
Kazkaip buvau susidarius bloga ispudi 2ligonines, bet cia, bent jau vaiku skyriui tikrai super. Mes jau po truputi sveikstam, mazylis jau guvesnis
emma.seliokiene parašė:
Turiu.klausima. ar zindanciai motinI.galima valgyti silke?as va uzsimaniau.silkes tos kaio.buna aliejuje .. nusipirkau.bet dabar.galvoju gal pieneliui.nieko.nebu…
priklauso nuo vaikiuko,maniskis fantanu atpyle nuo tokio gardesio
emma.seliokiene parašė:
Turiu.klausima. ar zindanciai motinI.galima valgyti silke?as va uzsimaniau.silkes tos kaio.buna aliejuje .. nusipirkau.bet dabar.galvoju gal pieneliui.nieko.nebu…
Nu siaip ta silke aliejuje yra didelis blogis visiems, ne tik maitinancioms mamoms. Ten ta silke jau silke vadintis nebegali. Nes jos istirpintos spec tirpaluose, kad istirptu asakos. O tuose tirpaluose galima isivaizduot kokia chemija..
Ir beje, tai zalia zuvis..
As tsi visada silke perku is kibiro su galvom. Kaip liaudies ismintis byloja : zuvis genda nuo galvos. Tad kai pradeda gest galva, parduoda silke be galvu, o kai pradeda gest ir ta, daro file, pagardina aliejais prieskoniais ir pan
Bet nuo mazo kiekio, nieko nenutiks. Kita kart siulyciau nepstinget ir silke issidarinet paciai
Evlu parašė:
Mamytes, o zindanciai galima vitamino Bkompleksa?
B grupes vitaminai gali sukelti alergija maziukui. Taciau jei tai gydymui skirta reiketu konsultuotis su gydytoju tokiais klausimais.
M.L. parašė:
Matau, ne visos mamos mane suprato..Mes esam abu sergantys, todel musu negulde klinikose kartu. Kaip lydintis asmuo buciau galejus likt. Arba butu reikeje likt ir s…
Mums panasiai buvo. Vaikuciui buvo noro virusas, man taip pat. Tai Kauno infekcineje ligonineje man taip pasake: ,,Jei jums bus blogai ir negalesite pasirupinti vaiku, su juo tures likti kitas asmuo, nes kartu mes jusu BBGnegydysime, cia vaiku ligonine, neturime teises''. Aciu Dievui visgi pirma nakti dar leido ir vyrui pasilikt. Nezinau, ka kitaip butu teke daryt. Ka norejau pasakyt? Kad daznoje ligonineje tikriausiai isskirs mama su vaiku, jei ji serga.
Absurdas baisus, bet kol kas panašų Lietuvoje tokia realybe.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai