Labukas.Kylo man toks klausimas.Su vaiko teciu esu pazistama 3metus.Kartu krikstyjom mergyte ir per krikstynas susipazinom.Jauciam vienas kitam simpatija.Is pat pradziu bendarvom kaip draugai.Veliau prisipazinom vienas kitam meilei ir pradejom draugauti.Man tuo metu buvo 16metu jam deja daug daugiau 30...Tiek mano tevai tiek jo zinoja kad draugaujam ir nebuvo nieko pries(zinau kad kai kurioms mamytes dabar apie mano tevus pagalvojo nezinia ka) bet mano tevai nera ankoholikai ar pan.Tiesiog nusprende nesikysti i mano gyvenima.O ir zinojo vaikino seima -nes mano mociute ir jo mama buvo savo laikais geros drauges.Kita mociute buvo ju kaimyne.Na zodziu pazinojom ilgai vienas kito seima.Bet tarpusavyje nebuvome pazistami...Susilaukiau sunelio nuo sio vyro,mynciu apie aborta nebuvo.Jis pritare man kad reikia gimdyti ir auginti vaikuti.Dabar gyvenam kartu ir gan laimingai.Bet po gimdymo pradejo ji mano galva lysti gan nemalonios myntis.Vis pagalvoju ka mano zmones apie toki metu skirtuma?Ar neatordo kad tevelis su dukra ir anuku eina? Ir isvis kas pus po 15metu kaip man bus 32metai o jam 46?
Gal bus mamyciu kuriu vyrai yra 10-15metu vyresni uz jas pacias?
Kaip jauciates prie sitokio vyriskio? Ar gimine priestaravo tarp jusu santykiu?
P.S prasyciau tik neskaityti man moralu kad esu neisaukleta merga kuriai vieta prie Stoties.Prasau nesakyti man kad neatsakau uz savo veiksmus ir 'vaikiska' meile.Ne tam cia esu kad manes dabar svetimos tetos aukletu.

jei mylit viens kitą, tai spjaukit i kitų žmonių apkalbas