kristinamakova parašė:
Sveikos mamytes,musu mazylei irgi greitai 2metukai,kaip viena mama rase,kad namie kaip karo lauke..Mazyle visa diena nori buti ant ranku,neduok dieve atsisedu viska…
Greičiausiai toks etapas. Pas mus irgi be kelių dienų dvimetė. Gal pora mėnesių atgal man buvo šokas, kai ji pradėjo elgtis kaip kūdikis.. nuolatinis noras ant rankų, kone visur reikia nešioti, niekur be jos negaliu nueiti ir pan, jei nedarai, kaip nori ašaros, isterija. Kol išmokau, kaip su tuo elgtis užtruko, buvo, kad abi apsikabinusios verkdavom.
Man labiausiai padėjo, padeda dėmesio nukreipimas ir kokybiškas laikas kartu. Nes bent jau aš pastebėjau, kad jai norisi mano dėmesio, nori kartu žaisti. Tai, kai ji jau ateina ant rankų, bandau sudominti, kokia veikla, pvz, žaidžiam, piešiam, šokam kartu, dūkstam ir pan. Būna, kad indai, kambariai taip ir lieka netvarkyti. Kai niekas nepadeda einam į lauką, į parką, į aikšteles, ten iš viso gerai, tereikia žiūrėti, kad neužsigautų. Dar dėmesiui nukreipti visai padeda, kai pradeda zyzti sakau, tikriausiai ožiukas atbėgo, tai einam ieškoti. Mūsiškė buvo pradėjus, vos tik pabunda, jau opa opa ant rankų ir reikia nešti, tai dabar sakau, bėgam, kuri greičiau į virtuvę.
Dabar jau tikrai lengviau, nes žinau, ką galiu padaryti. Linkiu rasti savo būdus.