skrubi parašė:
kodel man nieks neatsako?![]()
skrubi, pirmiau kosyte paskui pienukas
skrubi parašė:
kodel man nieks neatsako?![]()
skrubi, pirmiau kosyte paskui pienukas
Cera parašė:
mano kleckiukui 37,5 temperaturos...jauciu reakcija i skiepa si karta... mano termometras pieno riebuma pasirodo rodo
kol neuzkliuvo kad jis karstokas ir nepadariau eksperimento su savim su paprasta termometru... dabar reikia naujo ieskotis
prasau rekomenduoti kas koki turi gera... bet tikrai gera kad nerodo nesamoniu kaip paprastai elektroniniai... pageidautina minkstu galiuku...
is anksto dekoju![]()
Nežinau ar aš bloga mama ar kaip ten yra :hmmm:,bet dėl tokios temperatūros dar nestresuoju, mums buvo kažkada iki tiek užkilusi, bet nieko nedariau, kaip atsirado taip ir praėjo
Žinoma, reik žiūrėt, kad daugiau nepakiltų
Mes turim va toki termometra vaistukas.lt/termometrai/92963-termometras-skaitmeninis-bekontaktis-nc100-microlife.html
Oiii kiek mergytes prikalbejote
pirmiausia Anetele sveikina su menesiadieniais visus
Kas klause apie megstuka tai su ta balta bliuskyte pirkau Takko fashion be akcijos 49,99.
Mamanija ar butinai skystesne kosyte? Nes kazkaip mano skaniai ir sita valge plius arbatytes daviau.
mhmm cia kazkas klause apie raudonaji kalendoriu, tai jis deda klaustukus tipo turi pazymeti kokia yra ta diena. pvz intensyviai kr.; vidutiniskai ir t.t.t. bent jau pas mane todel rode klaustukus.
Cera parašė:
skrubi, pirmiau kosyte paskui pienukas![]()
aciu Cera
Partizane parašė:
Neriuke patinka labai tie sliauztukaijie patogus labai. O mes turim buti grazios pries Adrijuka
![]()
![]()
ale jau poruojasi...
Partizane parašė:
Metisekai paaugs vaikai tai sakys
![]()
sintija cia td atsirado raudonasis kalendorius ten desniam sone kur skaiciuokles visos![]()
gali buti
sintija parašė:
apie kokius cia kalendorius kalbat?
virshui deshniam kampe yra: pradek pildyti savo raudonaji kalendoriu
5 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai