sensitia parašė:
o jėga..pirmieji nuostoliai![]()
![]()
sensitia parašė:
![]()
sensitia parašė:
![]()
Menki cia nuostoliai, greiciau lai augtu mano pipiras, nes dar daug rubu nepriauges
Kurnosaja parašė:
Na as dar laukiu...Matai, as ten vaikstau visa nestuma i mokama konsultacija...Pas vedeja akuserijos..Pati esu smulkaus sudejimo( iki nestumo 49kg), o vaikeli zada dideli labai...tai dar ziuresiu, siaip manau tarsiuos sa savo gyne, ramiau...Bet va kai gulejau ligoninei daug kas gimde nesitarusios, 2 moterys gulejo, buvo jom planiniai cezariai, tai juos net anastaz. nieko nedave ir viskas buvo super!!! Kas liecia daktaru, tai tikrai ten visi faini!!!
![]()
supratau, o kokia vedėjo pavardė? as irgi 50 kg svėriau prieš neštumą, dabar +16, pirmą 4,350 pagimdžiau, tai ir dabar baisoka kad dar didesnis nebūtų, bet tikiuosi kad ne
sagtele parašė:
supratau, o kokia vedėjo pavardė? as irgi 50 kg svėriau prieš neštumą, dabar +16, pirmą 4,350 pagimdžiau, tai ir dabar baisoka kad dar didesnis nebūtų, bet tikiuosi kad ne![]()
Lyg sako kad antras vaikas visada didesnis buna
wyytta parašė:
Lyg sako kad antras vaikas visada didesnis buna![]()
aha man kai echo užvakar darė sakė kad antras vaikas būna didžiausias, nors pgl ją maniškis dabar 4 kg sveria, tai tikiuosi pagimdysiu mažesnį, nes pirmas svėrė 4,66 kg. Indreu pavyzdžiui mažesnį pagimdė, taip kad turime vilčių, kad neužaugs milžinukai
wyytta parašė:
man antras mazesnis 0.5kg.
indreu parašė:
man antras mazesnis 0.5kg.
kaip jums sekasi namučiuose, beje kaip tavo katytė ar atsirado?
wyytta parašė:
to ir bijau, nes dar didesnio už dukrą, bijau, neišgimdyčiau
, nors po echoskopo panašu kad turėtų būti mažesnis, bet gi būna kad klysta
KrisPe parašė:
labukas mamytes, o as norejau paklausti, kai vandenu yra i didziaja puse, cia gerai, blogai, ir apskritai nuo ko tai priklauso?![]()
KrisPe, maziau jaudinkis, kenkia labiau nei per daug vandenu
siaip man kai echoskopu ziurejo sake: vandenu pakankamai, o kai pries gimdyma juos prakirpo tai ir gydytojas ir akusere stebejosi, kad daug. Pamenu dar klausiau,ar cia blogai, ar gerai, sake - tiesiog taip yra ir tiek, nieko nereiskia. Taip kad manau nesijaudink ;)
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai