Evelina_Sa parašė:
smalsumas zuikeli prazude![]()
![]()
Nea, is tikruju man keista, kai zmogus sako, kad turi gera darba ir gauna gera alga, bet ka daro -nesugeba pasakyti!
Evelina_Sa parašė:
smalsumas zuikeli prazude![]()
![]()
Nea, is tikruju man keista, kai zmogus sako, kad turi gera darba ir gauna gera alga, bet ka daro -nesugeba pasakyti!
Sermuonelis parašė:
Nea, is tikruju man keista, kai zmogus sako, kad turi gera darba ir gauna gera alga, bet ka daro -nesugeba pasakyti!![]()
nereikia gilintis..
gal pagal ja darbas geras,alha gera, pagal tave ar mane atvirksciai..:)) kas man yra mazai gal kitam yra daug...ar gerai..ir kas man yra gerai ar daug,tai kitam gali atrodyti visiskai priesingai..
Simonytea parašė:
ne visi nori pasakotis kas ka dirba![]()
niekas uz liezuvio netempia
Evelina_Sa parašė:
nereikia gilintis..gal pagal ja darbas geras,alha gera, pagal tave ar mane atvirksciai..:)) kas man yra mazai gal kitam yra daug...ar gerai..ir kas man yra gerai…
Tai zinoma, ne tame esme juk... svarbiausia kad jai ir jos seimai butu gerai!
Sermuonelis parašė:
Nea, is tikruju man keista, kai zmogus sako, kad turi gera darba ir gauna gera alga, bet ka daro -nesugeba pasakyti!![]()
Na, esu distribution assistant
Lietuviskai skambetu kazkas panasaus kaip issiuntimu asistente
Oi, mamos, kokia diskusija uzvire
Kiekviena mamyte ir tevelis, nori, kad ju mazyliui netruktu nieko, tai va, mes ta ir stengiames daryti
O kas kiek uzdirba, nemanau kad tai turetu buti svarbu, nes kiekvieno zmogaus poreikiai skirtingi, vienam ir 1000lt gali buti labai daug o kitam ir 30000 neuztenka
Svarbu, kad visi butume sveiki, o pinigai uzdirbami
Sermuonelis parašė:
Tai zinoma, ne tame esme juk... svarbiausia kad jai ir jos seimai butu gerai!
bet tu tai ziuriu tokia cekava zose :))) nepyk uz issireiskima :)) bet kai taves kazkas paklausia kazko asmeniskiau truputi, na, suprask, ne tik apie vaika, tai tu ignoruoji dazniausiai tuos klausimus, o pati tiesiog lendi zmogui i kisene
jei sako uzdirba gerai,gera darba dirba tai valio! nejaugi dabar visam forumui turi ji "atsiskaitineti" ? kiek dirba,ka dirba, ka uzdirba..
Evelina_Sa parašė:
bet tu tai ziuriu tokia cekava zose :))) nepyk uz issireiskima :)) bet kai taves kazkas paklausia kazko asmeniskiau truputi, na, suprask, ne tik apie vaika, tai tu …
nesuprask neteisingai
man neidomu kas kiek uzdirba, tik siaip isejo is kalbos apie darbus tai ir paklausiau ka veikia... o tas atsakymas - kad nezino kaip pasakyt ka veikia ir buvo visa esme... juk niekas uz liezuvio netempia... prasom klauskit ko norit, kaip ir as paklausiu, o kas ka atsakines - cia jau kiekvieno asmeninis reikalas.
Sermuonelis parašė:
nesuprask neteisingaiman neidomu kas kiek uzdirba, tik siaip isejo is kalbos apie darbus tai ir paklausiau ka veikia... o tas atsakymas - kad nezino kaip pasaky…
o as neuzduociau kitam tokio klausimo, i kuri pati viesai atsakineti nenoreciau..
paprasciausiai taip..
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai