Belleza parašė:
Labas, geriausiai plauti tik su virintu vandenuku.
Nes negali žinoti ar vaikas nėra žiedadulkėms alergiškas (čia dėl ramunėlių)
Labas rytas, mes ta pacia beda nuo GN turim, tai daktare israse lasiukus akytems Okuloheel.
Belleza parašė:
Labas, geriausiai plauti tik su virintu vandenuku.
Nes negali žinoti ar vaikas nėra žiedadulkėms alergiškas (čia dėl ramunėlių)
Labas rytas, mes ta pacia beda nuo GN turim, tai daktare israse lasiukus akytems Okuloheel.
Belleza parašė:
Labas rytas mamytės, o aš turiu bėdelę ir nežinau ką daryti, Vakaris labai išbertas (tik veidukas), kai buvom pas gydytoją sakė nieko tokio, gal kažką užvalgiau, bet aš to paties beveik visą savaitę tikrai nevalgau. Kažin nuo ko čia gali būti?![]()
![]()
nu cia jau nieko nepadyrsi, daznai tokiems maziukas buna atsiranda berimai ir dingsta. Jei daktare sake, kad nera ko pergyvent, tai ir nepergyvenk, jei butu kazkas negerai, tikrai butu pasakiusi
Liole parašė:
Sveikos mamytesgal galit man pagelbet? musu maziukui sndn pradejo puliuot viena akyte,bega puliukai,sunku maziukui atsimerkti
kaip galeciau jam ja plauti?kaip gydyt?ar turiu kreiptis pas daktare? aciu labai
![]()
as tai akytes pavalau savo pienuku, arba juodaja nestipria arbatele lb gerai, o su ramunelem reik atsargiai lb
Dėkui, Brigi, bet, va, kai pas gydytoją, tai, kaip ir tu sakai, pasidėjo sau galvą ant šono ir žvalgosi, net nebandė galvytės kelti
velniukste2121, kaip pavyko tavo eksperimentas maitinti iš abiejų papulių?
Jūs pamatytumėt kaip manoji reikalauja duoti antrą krūtį, kai iš pirmosios srovele baigia bėgti pienukas
tinginukas, nenori žįsti, juk daug paprasčiau, kai pienukas faktiškai pats bėga...
myliukea parašė:
as tai akytes pavalau savo pienuku, arba juodaja nestipria arbatele lb gerai, o su ramunelem reik atsargiai lb![]()
nu nezinau, mums viskas gerai su ramunelem, o jos dar ir antiuzdegiminiu savybiu turi. As ramuneliu arbata ir maudant i vonele pilu ir veiduka su ja pravalau. Manau jei pati nealergiska ziedadulkems, tai ir kudikiui tikriausiai tiks. Nepabandzius nezinosi kas alergizuoja, o kas ne.
Apple parašė:
O man idomu, kodel maniskis kartais atpila varskes konsistencijos pienuka, bet tai jau buna praejus keletui valandu po maitinimo, dazniausiai po miego.
va va, man irgi toks klausimas kyla...
Apple parašė:
O man idomu, kodel maniskis kartais atpila varskes konsistencijos pienuka, bet tai jau buna praejus keletui valandu po maitinimo, dazniausiai po miego.
Čia jau apvirškintas pienukas
Kiek žinau čia nieko baisaus, tiesiog, gal skrandukas kaip nors užsispaudė, gal pavėluotai skrandis sureagavo, kad per daug pienuko ir pan
Labas rytas mielosios
,
sianakt sauskelnese virkstele radau!Pagaliau nukrito!
Vakar nuo 21,50 iki 00,30 maitinau..Siaubelis,neperdaugiausiai pienelio buvo.Na bet turbut prisisauke mazyte ji,nes i ryta jau sprogo papuliai
Turim bedele su uzpakaliuku.Keiciu ir keiciu tas sauskelnes,bet pradejus naudoti Pampers rusies sauskelnes pabere,jau kelios dienos niekaip neisgydau.Ir nuoga leidziu pabuti ir pudryte pabarstau,kremuku patepu-niekas nepadeda..Ka daryti?
Siandien sesute ateis,bus geda
monikkiukass-tinginuke tavo mergyte,kam paciai darbuotis jei gali pats pienelis i burnyte begti
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai