laimytek parašė:
as irgi bijociau gimdyti![]()
Aisku kitos labai greitai ir lengvai pagimdo nu bet kitos gimdo gimdo pacios gerai prisikankina o gale vistiek CP padaro tai sakau kam kankintis geriau iskarto isima vaikely ir laiminga mama as
laimytek parašė:
as irgi bijociau gimdyti![]()
Aisku kitos labai greitai ir lengvai pagimdo nu bet kitos gimdo gimdo pacios gerai prisikankina o gale vistiek CP padaro tai sakau kam kankintis geriau iskarto isima vaikely ir laiminga mama as
O as galiu savo gimdyma papasakoti
Is tiesu, tai man anksciau atrode, kad gimdymas baisiausia kas gali buti ir anksciau galvojau, kad tarsiuos del CP ir viskas. O kai pradejau lauktis, pagalvojau ka as negaliu pati savo vaiko pagimdyti? Aisku buvau susitarusi su gydytoja, pas kuria lankiausi viso nestumo metu ir ja labai pasitikejau. Vaikas neskubejo gimti, todel jam pradejo trukti vandenu ir gimdyma skatino. Pagimdziau pirma vaika per 6 val. Stumimas uztruko vos 15 min. Gydytoja mate kiek truksta ir iskart kirpo.
Manau, kad nemazai kas priklauso nuo gydytojo, nuo gimdanciosios poziurio, nuo nusiteikimo ir nuo vyro palaikymo. Todel nereikia sakyti, kad neimanoma lengvai pagimdyti
Ernesta25 parašė:
O as galiu savo gimdyma papasakotiIs tiesu, tai man anksciau atrode, kad gimdymas baisiausia kas gali buti ir anksciau galvojau, kad tarsiuos del CP ir viskas. O kai pradejau lauktis, pagalvojau ka as negaliu pati savo vaiko pagimdyti? Aisku buvau susitarusi su gydytoja, pas kuria lankiausi viso nestumo metu ir ja labai pasitikejau. Vaikas neskubejo gimti, todel jam pradejo trukti vandenu ir gimdyma skatino. Pagimdziau pirma vaika per 6 val. Stumimas uztruko vos 15 min. Gydytoja mate kiek truksta ir iskart kirpo.
Manau, kad nemazai kas priklauso nuo gydytojo, nuo gimdanciosios poziurio, nuo nusiteikimo ir nuo vyro palaikymo. Todel nereikia sakyti, kad neimanoma lengvai pagimdyti![]()
Na taip yra ir lengvu gimdymu, mano teta sake kad greitai pagimde ir mama, tik pirst ir viskas
O vat sesuo tai ilgai kankinosi...
Pries gimdyma nebuvau nusiteikusi nei pries gimdyma nei pries cp, galvojau kaip bus taip bus, nors... 99proc. gydytoja buvo sakius jog bus cp
Ernesta25 parašė:
O as galiu savo gimdyma papasakotiIs tiesu, tai man anksciau atrode, kad gimdymas baisiausia kas gali buti ir anksciau galvojau, kad tarsiuos del CP ir viskas. O kai pradejau lauktis, pagalvojau ka as negaliu pati savo vaiko pagimdyti? Aisku buvau susitarusi su gydytoja, pas kuria lankiausi viso nestumo metu ir ja labai pasitikejau. Vaikas neskubejo gimti, todel jam pradejo trukti vandenu ir gimdyma skatino. Pagimdziau pirma vaika per 6 val. Stumimas uztruko vos 15 min. Gydytoja mate kiek truksta ir iskart kirpo.
Manau, kad nemazai kas priklauso nuo gydytojo, nuo gimdanciosios poziurio, nuo nusiteikimo ir nuo vyro palaikymo. Todel nereikia sakyti, kad neimanoma lengvai pagimdyti![]()
Argi as sakau kad neimanoma taigi ir sakau kad vienos greitai ir lengvai o kitos labai net kankinasi. As kai pirmos laukiausi iskart pasakiau tik CP bet laikui begant irgi galvojau kas as kitokia visos gimdo ir as pagimdysiu bet mano dukra atsisedo sau ir butinas buvo CP o jau antro CP tikrai norejau be jokiu kitu minciu nes jau zinojau kas tas CP o jei buciau pasirinkus pati gimdyti tai jau visiska nezinia o su ja ir baime.
Kiekvienas zmogus turi teise rinktis kas jam geriau ir priimtiniau.
Ir tikrai nesijauciu blogesne mama, kad ne pati gimdziau savo vaikus.
gitapaulina parašė:
Argi as sakau kad neimanoma taigi ir sakau kad vienos greitai ir lengvai o kitos labai net kankinasi. As kai pirmos laukiausi iskart pasakiau tik CP bet laikui begant irgi galvojau kas as kitokia visos gimdo ir as pagimdysiu bet mano dukra atsisedo sau ir butinas buvo CP o jau antro CP tikrai norejau be jokiu kitu minciu nes jau zinojau kas tas CP o jei buciau pasirinkus pati gimdyti tai jau visiska nezinia o su ja ir baime.
Kiekvienas zmogus turi teise rinktis kas jam geriau ir priimtiniau.
Ir tikrai nesijauciu blogesne mama, kad ne pati gimdziau savo vaikus.
Tai niekas ir nesako, kad esi blogesne. Gink D ne. As cia parasiau i Virginijos komentara
Ernesta25 parašė:
Tai niekas ir nesako, kad esi blogesne. Gink D ne. As cia parasiau i Virginijos komentara![]()
lauramiler parašė:
aš gimdžiau su skatinamaisiais ir nuskausminamaisiais ,nebenorėčiau to patirti..bet teks broliuką Durytei daryti po kelių metų
sąrėmiai žiaurus dalykas,bet va pastenėt tai galėčiau ir galėčiau,10 min ir buvo
![]()
O as ir net nezinau nei kas tie saremiai nei kas tas stenejimas su pirma tai vandenys nubego o su antra net ir jie patys nenubego tiesiog susiplanavom kad mums geriausia diena pirmadienis vaikeliui sutikti tai dienai ir taremes. Pirma tai pati norejo geguzes 30 gimti o antra mes nusprendem geguzes 21 istraukti
tai ugio gime vienodo abi 53 cm o svoriu antra mazesne 140 gr tai ir sakom jei paciai butume leide gimti kada ji nori tai va gal butu ir svorio vienodo ir gal net ta pacia diena gime
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai