2012.01.13 21:11 (prieš 14 m.)
orkaite parašė:
nu si kart as jau zado netekau .. del CP as issakysiu savo nuomone .
nesvarbu koks dabar amzius , aisku kiek vienas renkasi pagal savo pofigizmo arba ..isprusimo laipsni , bet manau visi gi svarbu nepamirst kad naturalus gimdymas yra naudingesnis visu pirma PACIAM VAIKELIUI. klausimaas tame kurio ir abeju sveikata yra pirmoje eileje ( man bent jau yra kudikelis , nes cia jau ir taip aisku kad as del jo aukojuos net pagal gamta ) pofig man tie plysiai ir t t asmeniskai man tas yra paskutineje eileje . as zinau kad bent jau pabandyti naturaliai pagimdyt yra mano pareiga pries savo maziuka . ir taip aisku kad pagimdytas naturaliai, praejas pro gimdymo kanala kudikelis bus daug daug kartu sveikesnis ir pranesesnis uz ta kur CP iseme . sory jejgu ka uzgavau labai , bet tiesiog mas juokas ima del zoleles ar tabletkos kokios suvartotos netycia pergyvenat o del tokio rimto daliko - toks abejingumas. net nepabandzius jau iskart mist i kelnes..!!!!! uzsisakyt CP is anksto ..tai kiek cia reikia savo jegom nepasitiket ar cia gal tie motiniski instingtai yra tiek jau sumenkeja ... manau cia tiesiog neturejimas informacijos veikia. ir aisku- civilizacija. beja bendradarbej irgi sake kad CP darys ir nekitaip , bet 2 naturaliai pagimde o del tu plysiu ji net juokesi .
ir dar...jejgu busimo vaikelio paklausti kaip jis pageidautu pats gimti manau jis butu tikrai nuliudes jejgu suzinotu kad mamyte net nesuteike jam tokio sanso pasiruosti paciam , kada jis tikrai bus pilnai pasirenges ateiti i si gresmingai jam atrodanti pasauli .. ar cia tik teip menkas reikaliukas ? dieve dieve , kur ritasi sis pasaulis ..
< del tu kurios kitaip negali arba ten buvo sunkumu tai kita kalba nesupraskit klaidingai >
manau per stipriai kazkam cia hormonai veikia... "vaikelio paklausti kaip jis pageidautu pats gimti manau jis butu tikrai nuliudes jejgu suzinotu kad mamyte net nesuteike jam tokio sanso" man tai sitai skamba jau gasdinanciai.... o kai vaikas naturaliai yra gimdomas, tau atrodo, kad jam tai nera kancia ir isbandymas? jei jau apie dvasinius ir tokius reikalus prakalbome... arba kai susoke ant pilvo daktarai ji stumia, tai jam malonu ?
as abejoju, bet kuriuo atveju vaiko atejimas yra skausmingas tiek vaikui, tiek motinai(dazniauziai) ir as nematau del ko cia dievagotis, kur pasaulis ritasi, jei kazkas renkasi kitoki metoda.
prie ko cia motiniski instinktai? motiniskas instingtas tau sako, kad geriau tu plysk, kankinkis, aukok savo kuna? na, man nesako.matyt pas mane ju dar nera. matyt as per daug myliu save ir savo kuna ir man dar rupi kaip atrodysiu ar jausiuos po gimdymo.
o visos kam yra darytas cp, ar kurios darysis, tai jusu vaikai jau prastesni skaitosi pagal sita teorija
tai ir mano taip iseina toks bus
graudu...sorry.