saulytse parašė:
nesijaudink,mano pirmas sunus neslaiuziojo ,o ropoti pradejo tik kai vaikscioti pradejo ,tiesa sakant ne pats o ji mokinau ropoti nes turbut butu prasokes si tarp…
O kaip mokei ropoti? as dar tik manksteles kojytems ir rankytems
saulytse parašė:
nesijaudink,mano pirmas sunus neslaiuziojo ,o ropoti pradejo tik kai vaikscioti pradejo ,tiesa sakant ne pats o ji mokinau ropoti nes turbut butu prasokes si tarp…
O kaip mokei ropoti? as dar tik manksteles kojytems ir rankytems
edra parašė:
exh kaip cia ramu, ne gyvos dvasiosnorejau pasiteirauti, kiek kosytes vienu sykiu suvalgo jusu mazyliai?
Laba nuo 100 iki 200ml
ema7 parašė:
Laba nuo 100 iki 200ml
o kiek kartu per diena dar pienuka valgo?
edra parašė:
exh kaip cia ramu, ne gyvos dvasiosnorejau pasiteirauti, kiek kosytes vienu sykiu suvalgo jusu mazyliai?
0 ml ... nei juoktis , nei verkti...
sprintere25 parašė:
Duok vaikui sausaini koki, ar virta darzove, gal jis nori kieto maisto. Skaiciau, kad vaikams gali nepatikti kazkuri konsistencija, tad eksperimentuok, tai tirsciau tai skysciau daryk. As vakar suplakiau darzoves, kad butu vis vos grudeta, su mazais gabaliukais, tai dukrai patiko!
sprintere25 parašė:
mano drauges mazyle iki 9 menesiu nevalge jokiu kosyciu. labai pergyveno, visaip bande paruosti, bet neme ir vsio. ir kazkaip savaime poto persilauze
shiushia inga parašė:
Duok vaikui sausaini koki, ar virta darzove, gal jis nori kieto maisto. Skaiciau, kad vaikams gali nepatikti kazkuri konsistencija, tad eksperimentuok, tai tirsciau…
maniskis nuo kaledu net neziuri i maista.Davem baranku, sausainiu, padziovintios duonos, vaisiu- i rankas duodu-paseileja numeta -net neidomu. O kai pamato,kad ruosiuos jam duot koses, ar sriubytes, nusuka veika i saly, pyksta-nei kasniuko neidesi
edra parašė:
o kiek kartu per diena dar pienuka valgo?
Daug:)nekaiviuoju bet jis papinukas toks tai po visu maitinimu geria o ir seip daznai pasipraso
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai