miegancioji grazuole parašė:
cia apie mesa kai kalbejot, tai taip supratau kad nemalat mesos, ar gerai supratau? man daktare sake kad susimalti, prisidaryti mazu rutuliuku ir uzsisaldyti. tai i…
Va čia tai geras, aš darau kaip tavo gydytoja sakė
cia apie mesa kai kalbejot, tai taip supratau kad nemalat mesos, ar gerai supratau? man daktare sake kad susimalti, prisidaryti mazu rutuliuku ir uzsisaldyti. tai i…
Va čia tai geras, aš darau kaip tavo gydytoja sakė
aisku
mes su mazyle kai sergam dabar abi tai ji tik mp praktiskai ir valgo..labai jau nenoriai ta darzoviene, pirma, antra, trecia diena tai taip skaniai valge bet dabar gal del ligos nenori, nes neleidzia net i burnyte ideti, jei gudraudama ir idedu tai isspjauna..
tik va daviau truputi slyvu tyreles tai labai skaniai sukirto ja ir parode kaip moka graziai issizioti ir paimti maista is sauksciuko
tai neaisku ar liga cia kalta (slogyte) ar mandrumas vaiko jau, kad neskanu ir nevalgysiu
aisku![]()
mes su mazyle kai sergam dabar abi tai ji tik mp praktiskai ir valgo..labai jau ne…
gali pabandyti, aš verdu mėsą(jautieną), moliūgas, bulvė šiaip galima dar su daržovėmis painprovizuoti ir įdedu džiovintų eko slyvų, viską sublenderiuoju valgo be pretenzijų
o as jau TIKRAI nebezinau kaip ikalbeti mazyte valgyti, siandien viriau 3 koses, diena jautiena su morka bulve ir kopustu-nevalge, veliau banana visa suvalge, paskui isviriau tik bulve morka ir kopusta be mesytes-nevalge, dabar isviriau avizines kosytes, biskuty ipyliau misinuko. ir siek tiek maisiau su saldzia tyrele abuoliu-melyniu, tai truputi pavalge, as jau nebezinau ka daryti, kaip jai isiulyti valgyti...ji raukosi, ziaugscioja ir nevalgo.
schatz parašė:
gali pabandyti, aš verdu mėsą(jautieną), moliūgas, bulvė šiaip galima dar su daržovėmis painprovizuoti ir įdedu džiovintų eko slyvų, viską sublenderiuoju valgo be p…
i darzoviu tyrele slyvu dedi?
maniskei taip viduriukai lyg noretu kieteti, lyg kieteja, nes vakar vakare tris kartus pakakojo, nakti tris burbuliukus isstenejo ir ryte dar radau..nera jie labai kieti, bet kaip puponautai, laksto, netepa net sauskelniu...o buna ir nerviukas maze paima....
taip nesmagu kai vaikui nera gerai
i darzoviu tyrele slyvu dedi?
maniskei taip viduriukai lyg noretu kieteti, lyg kieteja, nes vakar vakare tris ka…
jo kaip ir kietėja, aš kartu eko džiovintas slyvas verdu, turime tapačią problemą linkę viduriai kietėti, visai neduodu morkų ir ryžių. O dėl kakojimo tai kai matau kad sunkiai stumia, tai sodinu ant puoduko jiems lengviau padaryti
ausyte parašė:
o as jau TIKRAI nebezinau kaip ikalbeti mazyte valgyti, siandien viriau 3 koses, diena jautiena su morka bulve ir kopustu-nevalge, veliau banana visa suvalge, pasku…
Na maniskis ir nevalgo, net neragauja. Siandien gal koki 1/4 juodos duonos riekes suvalge
Siandien mano maziukas labai kankinasi ne gana to kad sunkiai isejo paskuj viduriavo ir dabar i vakara 38,5 buvo temperaturos speju kad dantukai prades kamuoti nes patepu nusiramino ir paracetamolio idejau zvakute tai nukrito temperatura ir uzmigo mazytis pirma karta taip kamavosi mano sunelis
Bageeriki parašė:
Na maniskis ir nevalgo, net neragauja. Siandien gal koki 1/4 juodos duonos riekes suvalge
o kaip jus ta juodos duonos rieke duodat? duociau ir as savajai, bet nzn kaip, tiesiog nemirkyta nieko? idedat i ranka ir valgo?
as
schatz parašė:
jo kaip ir kietėja, aš kartu eko džiovintas slyvas verdu, turime tapačią problemą linkę viduriai kietėti, visai neduodu morkų ir ryžių. O dėl kakojimo tai kai matau…
tai kai pradejau pastoviai dziovintu slyvu tyrele duoti tai kakojam po kokius 5 kartus per diena... i pabaiga grudines koses valgymo idedu tyreles, dar kartais tarp valgymu duodu po sauksteli; tai dabar toks jausmas kad puse dienos vonioj ant puoduko praleidziam
patiko manishkiams ju nuosavas tualetas
Tai dabar ir ryziu kose duodu pora kartu per savaite, ir kas antra diena morkos i darzoviene idedu - nebera jokiu problemu su viduriu kietejimu
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai