santukas parašė:
man su kajum taip buvo :((( puikiai zinau ta jausma ir suprantu :/
man kaip teta ji medike sake ,( organizmas taip reguoja i svetima lyti ) tai yra …
Žiūrėsim ar ir mum pasitvirtins
santukas parašė:
man su kajum taip buvo :((( puikiai zinau ta jausma ir suprantu :/
man kaip teta ji medike sake ,( organizmas taip reguoja i svetima lyti ) tai yra …
Žiūrėsim ar ir mum pasitvirtins
medu parašė:
planavom planavom, o tada viskas apsivertė aukštyn kojom ir vyras pabėgo, paliko mane visną su vaiku, apkaltino viso pasaulio problemom, o pasirodo jau kurį laiką t…
Bet kokie tie vyrai, net neturiu žodžiu, džiugu, kad esi stipri moteris
ojej, Medu, laikykis! tikrai jusu seima atrode tvirta ir laiminga, tuo labiau kai mastoma apie antra beibi... o cia se tau kad nori...staigmenele. na, visuomet sakau, ne veltui viskas nutinka gyvenime ir tik i gera-gerai, kad dabar pabego, o ne kai pastojai ir bus tu vyru vertesniu taves ir mazio! fuuuj paaukoti seima,vaika del kokios tai mergses.... tie vyrai :///
o as jauciuosi beveik taip pat kaip ana nestuma, tai manyti,kad turesim dar viena mazyle?
medu parašė:
planavom planavom, o tada viskas apsivertė aukštyn kojom ir vyras pabėgo, paliko mane visną su vaiku, apkaltino viso pasaulio problemom, o pasirodo jau kurį laiką t…
ir saunuole !!!
o vyruj uz tokius darbus linkiu,kad kiausiniai nudziutu !
o tu stipri moterys kita palustu!!!
Ai aš kažkaip labai neimu į širdį, nu pabėgo tai pabėgo, kam man laikyti tokį, kuris paskui svetimus sijonus laksto, dar visi man sako taikykites, vaikas yra... bet šeimą vaidint dėl vaiko ir gyvent velnias žino kiek banriuose ir tikrai nelaimingoj šeimoj, tai geriau viena užauginsiu vaiką ir susirasiu vyrą kuris mylės mus abu, tai ir vaikas matydamas laimingą šeimą, laimingesnis bus
Kažkaip nesu iš tų kurios gali atleisti tokius pasilakstymus, tai ir širdis priimt jo atgal neleistų
Sakė ta mergaitė jauna dar visai, sakė nei valgyt daro, nei tvarkosi, o dar ir vaiką turi.. aišku pati tokioj pat situacijoj, viena ir su vaiku, bet palyginus kam bėgti iš šeimos, kur turi žmones kuriems esi reikalingas ir mylimas ir tavęs visada laukia vakarienė ir tvarka, pas va tokią
nu ką žinau, aišku ča dabar įsižeidęs žmogus kalba, bet nesuprantu aš
medu parašė:
Ai aš kažkaip labai neimu į širdį, nu pabėgo tai pabėgo, kam man laikyti tokį, kuris paskui svetimus sijonus laksto, dar visi man sako taikykites, vaikas yra... bet…
pritariu,kad geriau vienai negu nelaimingoj seimoi
zinai ta posaki begonuo vilko uzsoko ant meskos
tai va jam tinka manau :)))
issiaugins jis ta mergaite , jai ir nuo jos nepabegs
cia tai gerai jamu kita su vaiku o savo vaika palieku, ziaurus vyrai ziaurus ..........
mes snekejom kazkada su vyru tema o jai skirybos kas tada ? susitarem kad bus taip ! kuris iseina is seimos jis iseina be nieko !
o kaip bent ar rupinasi vaiku ? skambina klausia ar vaikui viskas gerai neserga ? jai pinigu netruksta ?
neringutiaa parašė:
Žiūrėsim ar ir mum pasitvirtins![]()
na jau broliuko reiketu :))))))
o ka nuojauta sako ?
pas mane tewas mano "samanas "
tai pasako ka zmogus tures ir pasiteisina 99prc
as dar kaip buvau kelis men niescia jis man sake , kad berniukas bus
o kaiminkai mergaite
akurat taip ir yra
puske dbr laukias pasake kad mergaite bus pas ja ir va suzinojo kad mergaite
man sake "gali dbr pastot bus mergaite
peachy parašė:
Sveikos! uzsukau isivesti pilvelio ir bam ziuriu cia gi senas forumiukas atsigaves!![]()
Sveikinimai su pilveliu!
santukas parašė:
pritariu,kad geriau vienai negu nelaimingoj seimoi![]()
zinai ta posaki begonuo vilko uzsoko ant meskostai va jam tinka manau :)))
Tai ir aš šito nesuprantu, jis irgi išėjo be nieko.. net rūbų nesusirinko, tai paskutinį kartą pasakiau arba ateina savo viso š susirinkti arba šmesiu. nes man vietos reikia..
o dėl vaiko, per tą laiką matė gal 3 kartus ir tai tik dė to kad kažką iš namų reikėjo paimt.. nesidomi nė trupučio, kartą pasakiau kad į ligoninę paguldė, galvoju nu gal įdomu bus žmogui žinot kad jo sūnui blogai.. tai pasakė ok. Nu tai ir nesakau nieko nuo to laiko jei nė kiek jis jam neįdomus.. Atėjo kartą ir sako kaip keista kad nekalba dar, sako mano draugo pusantrų metų vaikas jau labai gerai kalba... Sako matyt neužsiimi su juo, vis gasdina kad atims, nes atseit man vaikas trukdo ir panašiai.. Tai sakau dar pagrasink ir kreipsiuos į atitinkamas institucijas kad pasibaigtų šitos nesamonės.. Tai aprimo kolkas.
Kas dėl pinigėliu, aišku praverstų daugiau
kaip ir kekvienam žmogui, bet sukames su tuo ką turim, gyvenam taupiai tikrai, o ir tėveliai padeda biški, mėsos duoda, nes pastoviai tai močiutė tai mama pjauna kokį gyvuliuką iš savo ūkio ir bulvių visokių duoda, na žodžiu daržovių ir mėsos gaunam iš savo daržo, taip sakant, tai labai daug nukrenta tokių va pirkinių paprastų
tai ir išsisukam, dabar va dar pareiškimą padavus alimentams, tai laukiu paskutinio nutarimo kada jau prasidės pervedimai, nes buvo gavęs 20 dienų apskųst mano prašymą, bet to nepadarė, tai laukiu finišo šitam reikale
Oi išsiplėčiau aš čia
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai