vysnyte parašė:
o mano nesikelia.jau menesi laiko ismiega visa nakty![]()
![]()
oj kaip tau faina.
maiskis kas 3 val keliasi
tik viena karta nuo 23val iki 5 val pamiegojo
vysnyte parašė:
o mano nesikelia.jau menesi laiko ismiega visa nakty![]()
![]()
oj kaip tau faina.
maiskis kas 3 val keliasi
tik viena karta nuo 23val iki 5 val pamiegojo
Fainuoliai leliukai!! Manoji labai nemegsta ant pilvuko but, is pradziu kai padedu sypsosi, o paskui pradeda bandyt verstis ir kai nieko nesigauna ima nervuotis
Nezinau kad mano mazei nutiko, bet kaip prastai pradejo miegot... Jau ismiegodavo laisvai visa nakti, arba kartais viena karta prikeldavo, o dabar jau kokia antra trecia savaite, kai daznai nubundineja, keliasi valgyt po kelis kartus ir svarbiausia jau kaip nubunda paryciais, viskas, ne miegas, o nesamone - malasi, raivosi, bunda, verkslena. Taip iki kokiu 7 ryto istraukia ir viskas. Nu, o asnuo kokiu 4 be miego lieku
Nesuprantu kodel... galvociau, kad karsta, bet juk nekarsta pas mus.. Kaip jusu mazyliai, ramiai miega?
Ka_kava parašė:
Fainuoliai leliukai!! Manoji labai nemegsta ant pilvuko but, is pradziu kai padedu sypsosi, o paskui pradeda bandyt verstis ir kai nieko nesigauna ima nervuotis…
maniskis, ati visai ne is ramiuju. ilga laika su diegliukais kankinomes. o db jei tingiu naktimis daznai prie jo lakstyt, tai i vezima ji perkeliu, kai pradeda vekslent, pasupuoju ir vel miega
Kol parasiau zinute begerdama kava, tai ziuriu ir uzejo kalba apie miega
edita4ka parašė:
maniskis, ati visai ne is ramiuju. ilga laika su diegliukais kankinomes. o db jei tingiu naktimis daznai prie jo lakstyt, tai i vezima ji perkeliu, kai pradeda veks…
Manoji tai ramiai visada niegodavo, budavo retkarciais nakteliu, kai parekdavo, na bet jei miega tai miega, o dbr atrodo guli ir budrauja
Zirzena vis. Tai salia saves guldausi jau nuo ryto, nes jei lovytej palikciau, tai kas desimt minuciu keltis reiketu
O gal dantukai kankina? Irzli kartais buna, bet jau man atrodo, kad bet koki irzluma dabar galima bus verst ant dantuku
O ten dar neaisku, ar kas dygsta ar ne
Ka_kava parašė:
Kol parasiau zinute begerdama kava, tai ziuriu ir uzejo kalba apie miega![]()
as irgi tokia beda su miegojimu turiu
labai panasiai ir mano mergyte elgiasi naktimis
o jau taip buvo gerai, visa nakti ismiegodavo be problemu, o va dabar kazkas pasidare...ir nesuprantu kas jai nutiko. gal tikrai dantukai neduoda ramybes
Nieko nepadarysi, teks iskesti ta laikotarpi
Ismoks musu mazyliai per naktele ismiegot
Beje, mamytes, ar easte bande daryti rankyciu ir peduciu antspaudelius?
As tai esu tokia sentimentali, is manes net vyras juokiasi
Per Kaledas turejome pirma fotosesija, tuomet dar laukiausi, tai sakau, ga bus grazi seimos tradicija, kasmet per Kaledas ta daryti?
Siemet bus pirmos Kaledos tryse
Turiu kudikio knygute, dar nusipirkau tokia Atsiminimu dezute, joje pasiliksiu keleta pirmuju rubeliu, pirmas kojinytes, batukus
Nes dauguma drabuziu atiduodu giminaiciams (siemet gandrai mano gimine aplanke tris kartus
rudeni kas menesi bus po mazyli
). Ir dabar neseniai atejo toks rinkinukas, tai manau savaitgali isbandysim

4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai