2014.05.12 13:38 (prieš 12 m.)
Labai sunku ka su rubeliais apskaiciuoti, nes dar klausimas kaip orai bus
as su pirmu vaiku tai kombinzona viena berods turejau, ji gime rugsejo pradzioj,tai dar buvo pakenciami orai ir be jo apsiejom koki menesi gal, turejau tokius svarkelius tai juos dedavau eidama i lauka ir ant sliauztuku dar vienas kelnytes uzmaudavau. As tai siaip rubeliu neskaiciavau kiek turejau, bet zinau kad man ju daug reikejo
ipatingai daznai neskalbdavau, tai ziuredavau kad uztektu. Pirmaji karta turejau daugiau siaustinuku ir kepuryciu, o db siaustinukus tik du pirkau, kazkaip turiu daugiau bodziuku. aisku patogiausia yra sliauztai, kas be ko, tik ir reikia atkreipt demesi kad nebutu susegimas nugaroj, nes pora ir tokiu turejau, paskui tik daejo kad negerai vaikui kai guli ant nugaros
Miegmaisi ir turejai bet ji kazkaip mazai panaudojau, bet gal si karta labiau pasiteisins, net nzn. As pirmojo nestumo metu visada labai sukdavau galva kaip ta vaika reikes aprengti, kad nebutu nei per silta nei per salta, bet paskui kazkaip savaime viskas ateina.
As asmeniskai storu ar pasiltintu sliaustuku nepirkdavau, nes man nebudavo juos kur panaudot. kazkaip namie ar einant i svecius per silta su jais budavo, tai nebent vasara kokia vesesne diena i lauka ir galim uzdeti.
Dar daug kas sako kad nereikia daug prisipirkti 56 dydzio rubu, bet vel neaisku kokio dydzio vaikelis gims. jei kokiu 52-53 cm tai panaudosi ilgiau, o mano dukra kai gime 56 cm, tai mums jie labai trumpai buvo reikalingi.