katinė parašė:
Esu maciusi akropoli vaiku parduotuveje tiem ispaudam daryti visokiu priemoniu.![]()
Aciu labai
katinė parašė:
Esu maciusi akropoli vaiku parduotuveje tiem ispaudam daryti visokiu priemoniu.![]()
Aciu labai
GiDi parašė:
Na pagalvojau,kad gal issaugs musimasi. O su dalijimusi tai noriai viska dalinas kolkas tik su sunimsu kitais vaikais tai nelabai,nunest nunesa,atiduoda koki da…
Mes darysim paprasciausiai sitaip:
https://www.pinterest.com/pin/478929741601011342/ ;)
GiDi parašė:
Na pagalvojau,kad gal issaugs musimasi. O su dalijimusi tai noriai viska dalinas kolkas tik su sunimsu kitais vaikais tai nelabai,nunest nunesa,atiduoda koki da…
Kazkada thomas philips pirkau, i siaip vaiku parduotuvese yra...
GiDi parašė:
Maximoj
Molipdenas
Sveikos mamytes,senai ir as cia buvai,kaip viena mamyte minejo forumas buvo tiesiog tuscias,o dabar uzejus,turejau daug perskaityti
Mano mazgius dar nevaiksto pasileides,tik kur isikibes eina. Neseniai ismoko uz nieko nesilaikydamas atsistoti,turim 4 dantukus,valgo gerai yvairias koses ir t.t,arbuza gali kapot ir kapot,taip pat labai patinka silauoges. Del musimosi,tai dabar jau apsiramino vaikinukas,o taip tai budavo,kai trenks per veida,ples lupa ir t.t Labai snekus,moka yvairius garsius leisti,tai musu gydytoja sake tokio vaiko dar neturejusi,net per apziura gydytoja negali susikaupt,o tik juokiasi is garsu
Jei pamato ka valgom,tai viskas jau reikia ir jam,kartais tenka valgyt pasislepus,buvom kavinei cepelinu valgyti,tai daviau paragauti,tokio suraukto veiduko dar nebuvau maciusi,net ikiso pirstukus ir istrauke lauk
O isijauciau biski
rasyciuks parašė:
Sveikos mamytes,senai ir as cia buvai,kaip viena mamyte minejo forumas buvo tiesiog tuscias,o dabar uzejus,turejau daug perskaitytiMano mazgius dar nevaiksto pa…
Jo su tuo valgymu pas mus tas pats, kita karta ledu norisi paskanauti, bet zinau, kad tuoj ir mazoji ju prasys tai arba susilaikau arba palaukiu pietu miego
O siap jos jau nebeapgausi, supranta kada vietoj paciu valgomo maisto jai kita duodu
fotografe parašė:
Jo su tuo valgymu pas mus tas pats, kita karta ledu norisi paskanauti, bet zinau, kad tuoj ir mazoji ju prasys tai arba susilaikau arba palaukiu pietu miegoO si…
Musu vaikis irgi terorizuoja kai ledus valgom,beeet nesupranta,kad ledai,jei valgom is bliudelio ar puodelio juos
fotografe parašė:
Jo su tuo valgymu pas mus tas pats, kita karta ledu norisi paskanauti, bet zinau, kad tuoj ir mazoji ju prasys tai arba susilaikau arba palaukiu pietu miegoO si…
Sveikinimai pirmojo gimtadienio proga
Lorenca parašė:
Sveikinimai pirmojo gimtadienio proga![]()
Dekui
Graziai ir kukliai siandien paminejom artimuju rate, o didziaja svente sestadieni svesim
Nesitiki man, kad jau metukai mano pumpurui
fotografe parašė:
DekuiGraziai ir kukliai siandien paminejom artimuju rate, o didziaja svente sestadieni svesim
Nesitiki man, kad jau metukai mano pumpurui
![]()
Didziausi sveikinimai
Taip,laikas greitai bega
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai