Errrikiux parašė:
Sveikiisleido mane penktadieni jau is ligonines su dideliais pasizadejimais gulet ramiai namie
dabar kas tris dienas vaziuot reik tikrintis kiek vandenu turi…
Sekmes ir stiprybes jums
Errrikiux parašė:
Sveikiisleido mane penktadieni jau is ligonines su dideliais pasizadejimais gulet ramiai namie
Sekmes ir stiprybes jums
ingulius parašė:
Sveikos, merginos.
Tik dabar prisijungiau prie jūsų grupės. Perskaičiau viską, labai daug naudingos i…
Sveika prisijungus
man darė :)))
Errrikiux parašė:
stiprybes jums
o tie vandenys leliuko galvytei, ka jie reiskia?
Errrikiux parašė:
Del vandenu galvytej labai bijot nereikia. Gimusiam leliukui jie daznai patys issivaiksto, kartaid prireikia masaziuku ar vaistuku, o kazko rimtesnio gan retai prireikia
Errrikiux parašė:
laikykites
Torri parašė:
Del vandenu galvytej labai bijot nereikia. Gimusiam leliukui jie daznai patys issivaiksto, kartaid prireikia masaziuku ar vaistuku, o kazko rimtesnio gan retai prir…
mano mazylei buvo rade issiputusi zarnyna nuo vandenuku bet dabar jau viskas gerai o ji dar pilvelyje ramiai gyvena
stiprybes
Errrikiux parašė:
smagu, kad isleido pakaikom tawe, kad wiskas butu gerai
dvynes andzela ir adrija parašė:
reiks nusipirkt pabandyt?o kaip pampers sauskelnes geros ar nelabai?![]()
mes naudojam pampers,bet vokiskas.nezinau kodel,bet skiriasi labai nuo LT pampers
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
Tą ju…