skirmantukas parašė:
Sveikos,šiandien vėl buvom echoskopo,tai mažylė apsivertus,juda kaip vijurkas, bet va su inkstuku problema turim![]()
O kas inkstuose?
skirmantukas parašė:
Sveikos,šiandien vėl buvom echoskopo,tai mažylė apsivertus,juda kaip vijurkas, bet va su inkstuku problema turim![]()
O kas inkstuose?
skirmantukas parašė:
dėl geldelės? oro tarpelio? mes gimėm su tokia va situacija ir ištyrė ačiu dievui viskas gerai neturėjo įtakos ir su laiku dingo... bet buvo atsimenu streso...
agna09 parašė:
O kas inkstuose?
Cistu rado,multicistoze kiek supratau. Dabar teks keliauti i Vilnių ar kauna,kad toliau apziuretu.
skirmantukas parašė:
Cistu rado,multicistoze kiek supratau. Dabar teks keliauti i Vilnių ar kauna,kad toliau apziuretu.
užjaučiu papildomas stresas tik .. Labai tikiuosi kad viskas bus gerai su jūsų kruopele
aš turiu canpolbabies pientraukį rankinį, su pompute. ir turiu elrktrinį medela. Ta canpolbabies dovanoju jeigu kam nors vilniuje reikia rašykit. vieną kartą pameginta nutraukti pieną o žindukas išvis nenaudotas.
skirmantukas parašė:
Streso nemažai, bet dziaugiames jog kitas inkstukas geras,tai zes dabar kad viskas tam inkstukui gerai butu![]()
viskas bus gerai reikia tikėt
Ive27 parašė:
Nera zinutes,parasykit dar karta :))
Parasiau
gerai , kad paskaiciau forumiuka
ajstteee parašė:
Man panika prasideda kai pagalwoju kad plysiu ir siut reiks![]()
Žinok pats plyšimas buvo visai neskausmingas. Po eilinio stūmimo sakau plyšau, tas kas prižiūrėjo tik galva linktelėjo. Turbūt slenkantis vaikutistakais užspaudžia kažka, kad neskauda(bent man neskaudėjovisai). O kai vaikutis gimė, ir ėmė siūti-pajutau skausmą, tai paprašiau vietiškai nuskausminti. Tai irgi neskaudėjo, tik tiek, kad gijimas jau buvo su "nepatogumais"
O kažkada kaikalbėta buvo apie klizmutes, tai aš jos nebuvau dariusi ir nieko pergimdymą nenutiko, Tik kai vaikutis įsistatė, atsirado toks jausmas kad tuoj rimto eisiu, bet akušerė nuramino, kad jau tikrasis gimdymas vyksta ir neužilgopagimdysiu.
wc rimtų reikalų užsimaniau tik para po gimdymo.
Jau dabar tada bijau ;D mama prigasdino mane, kad vaikas nemegs miegoti, nes visa nestuma nebuvo tokio dalyko, kad dienos metu miegociau, zodziu miegalius nebus ir turesiu ne vaika, o rankinuka ..
o jei ir naktys bemieges, vaiksciosiu kaip lavonas, o man dar ir i mokykla reikes
suprantu, kad lengva nebus, o jei dar ir teks susidurt su bedutem del speneliu .. :/ siaubas :/ kazkaip is pirmo labiau optimizmas eme .. ;D
3 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai