Linuke parašė:
Labas vison tikiuos jau ir mane priimsit i savo gretasmano siandienos vakarinis testas:
Kaip smagu, kaip greitai daugėja mūsų
Linuke parašė:
Labas vison tikiuos jau ir mane priimsit i savo gretasmano siandienos vakarinis testas:
Kaip smagu, kaip greitai daugėja mūsų
dzidzia parašė:
Labas rytas!![]()
šiandieninis mano vaiduoklis:
Labai labai sveikinu
as ir siandien ryte dariau tai toks pat kaip ir vakar jau manau ryskesnio ir negali tiketis
palikau vyrui ant stalo pries iseidama i darba ziuresiu kaip sureguos
o jusu jau zino vyrai?
dzidzia parašė:
Labas rytas!![]()
šiandieninis mano vaiduoklis:
Sveuka, nu šaunu kaip ryškėja
Aš irgi šį rytą pakartojau testuką, vis laukiu kada jau vienodai ryškūs beūkšniukai bus
Linuke parašė:
Labai labai sveikinuas ir siandien ryte dariau tai toks pat kaip ir vakar jau manau ryskesnio ir negali tiketis
palikau vyrui ant stalo pries iseidam…
O tu dar buvai nieko nesakius?
Mano iškart sužinojo, kai tik pradėjo vaiduokliauti, pats klausinėjo ir laukė kada darysiu
Linuke parašė:
Labai labai sveikinuas ir siandien ryte dariau tai toks pat kaip ir vakar jau manau ryskesnio ir negali tiketis
palikau vyrui ant stalo pries iseidam…
Dėkuj
mano vyras dar netiki kol nevienodai ryškūs
Eleonore parašė:
Sveuka, nu šaunu kaip ryškėjaAš irgi šį rytą pakartojau testuką, vis laukiu kada jau vienodai ryškūs beūkšniukai bus
![]()
Gal dabar galiu drąsiau jaustis? Man rytoj mm diena, tai dar baisoka
Eleonore parašė:
O tu dar buvai nieko nesakius?
Mano iškart sužinojo, kai tik pradėjo vaiduokliauti, pats klausinėjo ir laukė kada…
ne tik sakiau kad krutine niekaip nepraeina skaudet, tai jis man sako testa pasidaryk
bet dar nieko nesakiau kol pati testo nebuvau pasidarius ir neisitikinus, tai siandien antra kai pasidariau tai ir palikau
siaip abu planavom tai jau cia kaip ir neturetu labai nustebint...
dzidzia parašė:
Gal dabar galiu drąsiau jaustis? Man rytoj mm diena, tai dar baisoka![]()
manau kad taip
man tai dar pries mmm kai dariau testa jis visiskai baltas buvo, nors itarimas buvo kiles
dzidzia parašė:
Gal dabar galiu drąsiau jaustis? Man rytoj mm diena, tai dar baisoka![]()
Gali būt rami, nors aš tai visvien su baime laukiau mm dienos, ir jos aišku, kad neatėjo
7 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai