ZyluteAs parašė:
Panos! Kaip Jums del myliuku? Nu visiskai nenoriu...nei plysau, nei skauda- nenoriu
ir aš nenoriu.. ne tas galvoj.. kaip bus toliau hmmm.... o
ZyluteAs parašė:
Panos! Kaip Jums del myliuku? Nu visiskai nenoriu...nei plysau, nei skauda- nenoriu
ir aš nenoriu.. ne tas galvoj.. kaip bus toliau hmmm.... o
babaryte parašė:
tiesa, mums beveik 2men. gimėme su daug plaukiuku, o dabar pakaušyje nuslinke. neramu..
Dazniausiai pirmi plaukiukai per pirmus menesius visai nuslenka. Buna mamos eidamos i lauka uzdeda kepuriuka, o grizusir nuemus ji - sukuosena lieka kepuryteje. Mus per kursus del to ispejo
lauraktk parašė:
Manasis pries dvi savaites, lygiai 2 menesiu svere 6kg. Bet gime nelengvas 3.690kg![]()
Musu panele irgi gime nelengva 3.615
dabar sveria 5.1 kg
59 ugis
babaryte parašė:
kaip vartojat vitaminą d ir kokį? aš turiu vat tokį. sakė lašinti po lašiuka, kita diena po du. bet arba nemoku, bet buteliukas žiauriai nepatogus,pavertus net po k…
Musu irgi toks.. irgi lb vargstam su tuo ilasinimu..
babaryte parašė:
kaip vartojat vitaminą d ir kokį? aš turiu vat tokį. sakė lašinti po lašiuka, kita diena po du. bet arba nemoku, bet buteliukas žiauriai nepatogus,pavertus net po k…
Pas mane irgi toks, tai as pavartau iskart, kad dabegtu, laiksu buteliuka horizontaliai ir tada prie maziuko biski paverciu ir kuo puikiausiai isilasinu 2 lasiukus
babaryte parašė:
Musu toks pat, liepe duoti po viena lasiuka. Bet as i sauksteli ilasinu ir savo pieno dar ilasinu, nes jis ziauriai raukydavos, atrodo vos neatpilti noredavo tai dabar su pienu gardinu :)) o bega irgi po kelis lasus is karto. Tai jei daugiau isbega i sauksteli, tai as ispilu ir is pernaujo lasinu :))
babaryte parašė:
Ir musu toks, lygiai taip pat retai 1 ilasa, dazniausiai 2-3 ir tai sunku labai isvarvinti... ??♀️
babaryte parašė:
Mano toks ir as po 2 lasus duodu kartais ir daugiau ilasa ir ji visad pasirauko tai as visad pries maitinant duodu, bet buteliukas patogumu nepasizymi
Mano leliukas uzkimo, vakar skiepus gavo du, miegojo nuo 18:30 ir keles tik kartais pavalgyt ir ismiegojo iki 8:30 (pavydziu mamoms, kuriu leliukai duoda laisvus vakarus, toks rojus...) ir siandien atsikele ir verkia uzkimus visa ? Gydytoja sako gal nuo rekimo (nes pas ja kabinete ji ten vis rekavo, po skiepu isvis zviege), bet sake stebeti ar nekyla temperatura
ar kam nors yra buve uzkimes leliukas? Nu ji tikrai megeja parekauti nuo gimimo, karta buvo rekdama uzkimus, bet pamiegojo ir vel buvo viskas ok... kaip bijau kad uzsikrete nuo manes vaikas... nors as nei uzkimus, nei gerkle ar sloga... tik skauda viska.
lauraktk parašė:
Sveiki, as dirbau iki dekreto dokumentu priemimo skyriuje. Tai iki metu laiko galima atvezti 2 tokias pat nuotraukas, kurios atitinka reikalavimus. Tai yra darytos …
Ačiū, daug ramiau po jusu info, rytoj važiuosim
25 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai