Airra_me parašė:
Tas pats ir mums buvo. 3 paras tempertura sokinejo aukstyn zemyn, veliau isbere.
O dar pries tai viduriavo, ane?
Airra_me parašė:
Tas pats ir mums buvo. 3 paras tempertura sokinejo aukstyn zemyn, veliau isbere.
O dar pries tai viduriavo, ane?
juustulka parašė:
Sveikos mamytes, ar kuriai taip buvo , kad mazyliui pakiltu temperatura is niekur nieko ir laikytusi ?
Kai mums buvo tridiene, tai 3 dienas viduriavo, 3 laikesi temperatura, po to staigiai isbere (ir buvo pilnos kelnes baimes, nora temp nukrito) ir berimas laikesi 3 dienas
Vaivute parašė:
O dar pries tai viduriavo, ane?![]()
Ne. Temperatura auksta tik buvo mums.
juustulka parašė:
Sveikos mamytes, ar kuriai taip buvo , kad mazyliui pakiltu temperatura is niekur nieko ir laikytusi ?
Mes panasia situacija turejome. Mums temperatura vis sokdavo virs 38. Musiau visa savaitgali temperaratura. Sulaukus pirmadienio vaziavau reikalauti kraujo turimo. Rode uzdegima. Bet kadangi pasaliniu simptomu nesimate, tai po keliu dienu padare slapimo tyrima, o jis parode didele slapimo taku infekcija.
marini parašė:
Mes panasia situacija turejome. Mums temperatura vis sokdavo virs 38. Musiau visa savaitgali temperaratura. Sulaukus pirmadienio vaziavau reikalauti kraujo turimo. …
Baisu kai taip staiga sukyla . Galima iseiti is proto ir dar savaitgali !!!
bet va pas mus ir yra priezastis kad jei salia temperaturos nera pasaliniu negalavimu niekas neskuba apziureti , o apie tyrimus isvis nekalbu. Gal durnai nuskambes klausimas , bet jei butu slapimo taku uzdegimas , slapimo kvapas nepakinta? Nepasidaro koks astresnio kvapo ?
Sveikos mamytes. Senai bebuvau sioj grupej. Noriu jusu paklaust-ar jusu pupuliukai jau patys atsiseda isikibe pvz i kokia lovyte? Buvau pas seimos gyd.tai sake kad mano mergytes labai minkstas pilvukas,nera pilvo presiuko tai ir nesiseda pati. O kaip jusu vaiku pilvukai ar minksti ar kieti? Eisim pas neurologa 16d ir vel gausim masaziukus. Pati vartos ir pirmyn ir atgal. Sliauzia ant pilvuko atbulom ir jau ruosiasi ropojimui ant keturiu atsistoja ir linguoja pirmyn atgal o va sestis pati nebandi. Labai labai pergyvenu,kad tik viskas butu gerai su raida nes...auginu suneli autistuka..tau lb neramu...jam jau 6m tai nepamenu tiksliai kaip jam sekes su atsisedimu
juustulka parašė:
Baisu kai taip staiga sukyla . Galima iseiti is proto ir dar savaitgali !!!bet va pas mus ir yra priezastis kad jei salia temperaturos nera pasaliniu nega…
Mum kai buvo šlapimo takų infekcija,niekas nepakito,jokio kvapo nejutau,išvis jokių kitų simptomų nebuvo...
Krisssbu28 parašė:
Sveikos mamytes. Senai bebuvau sioj grupej. Noriu jusu paklaust-ar jusu pupuliukai jau patys atsiseda isikibe pvz i kokia lovyte? Buvau pas seimos gyd.tai sake kad …
Manoji dar neatsisėda pati,stotis stojasi įsikibus į lovytę,bet sėstis - dar ne
Krisssbu28 parašė:
Sveikos mamytes. Senai bebuvau sioj grupej. Noriu jusu paklaust-ar jusu pupuliukai jau patys atsiseda isikibe pvz i kokia lovyte? Buvau pas seimos gyd.tai sake kad …
Bet autizmui juk nebudinga fizines raidos sutrikimai? Nesieciau su tuo...
Zinoma, jei labai neramu, geriausia butu kuo greiciau pas neurologa patekti. Bet mano abu vaikai pirma pradejo ropoti, atsistojo ir tik tuomet atsisedo. Vakar buvo drauge uzsukus, jos berniukas sake taip pat pats atsisedo gal tik 10 men., o vaikscioti pradejo 11 men. Ne visi vaikuciai megsta sedejimo, sakau, maniskiai atsisedeje buvo gultukuose, vezimeliuose, o kai paleidziu, reikia veiksmo
Krisssbu28 parašė:
Neseda maniske. Galva tik pakelia, susiraukia ir baigiasi visi pacios atsisedimai. Visiskai nepergyvenu, ateis laikas ir atsises. Nusiraminkit ir jus ?
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai