Sanga parašė:
Mano dama rytini miega paprastai miega 40 min, siandien miega jau 3 val. Teks lauka skippint...![]()
Oras buvo super, i namus nesinorejo
Sanga parašė:
Mano dama rytini miega paprastai miega 40 min, siandien miega jau 3 val. Teks lauka skippint...![]()
Oras buvo super, i namus nesinorejo
lazdlaur parašė:
Mano tie Baznycios kursai erzina. eisim pas kuniga kalbetis, gal prasisukti be ju galima, siaip ar taip mes susituoke jau civilinej metrikacijoj, bet turbut tik sva…
Mes bažnyčioj tuokėmės praėjus 8 metų po civilinės ir irgi nenorėjau į tuos kursus,nu ką jau ten mums 10 metų pragyvenus kartu dar pasakys. Seniai drugeliai pradvėsę ? bet nuėjom. Vilniaus archyviskupijos centre (prie Aušros vartų). Nerealiai patiko. Abiems. Dar diskutuodavom poto kiek. Net drugeliai atsigavo ?
maja_r parašė:
Mes vaziavom su vezimu i poliklinika masazo, labai tikrai liuks orastik pravaziuot nelengva, maziukai ratai musu vezimo- va taip ir buna, kai vezima pagal grozi renkiesi
bet gera treniruote man gavosi, net susilus grizau.</blockquot
Mano vezimas bugaboo, tai jei kur nepravaziavau, tai rankena tik permeciau ir toliau pirmyn
, bet pastumti teko
![]()
paulee parašė:
Mes siandien tinginiai balkone miegam![]()
Bet noriu kol didysis darze nupuosti eglute ir perkraustyt i ta kampa zaidimu zona…
Oho jau nuouosiat, dar 3 karaliu nebuvo
Joliene parašė:
Kada reik registruot i darzeli?leisim 2018m
As tik gime ir uzregistravau (cia Siauliuose). Kol kas rode, kad vieta gavom.
lazdlaur parašė:
Jus irgi vestuves planuojat? Ar krikstynas? Ar kaip mes 2in1?musu tortas bus is keksiuku
![]()
2in1
maja_r parašė:
Mes vaziavom su vezimu i poliklinika masazo, labai tikrai liuks orastik pravaziuot nelengva, maziukai ratai musu vezimo- va taip ir buna, kai vezima pagal grozi…
Mano ratai vežimo dideli
bet vietom tikrai sunku buvo praeiti, į naudą vistiek
treniruote
Sanga parašė:
Dar nepriejau prie to bet jau reik judint sikna ;) is esmes mes jau rade kur ir baznycia issirinke. Manau daugiausiai bedu bus su savos parapijos leidimu tuoktis ki…
Mes jau beveik į pabaigą, jau ir makiažui, šukuosenai, nagams užsirašiau
lazdlaur parašė:
Va kazko tokio ir noriugalvojau apie tokius saldainius, dar meduoliu graziu puslapi radau siandien.
Vakare kai gris vyras isijungsiu kompa ir pabandysiu paieskoti
pamenu tik, kad atsiunte is Vilniaus
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai