kikuleee parašė:
Su svirkstu dar nebandziau, na reiks pameginti.
O ir mum liepe 2,5ml is pradziu duoti.
Man ir idomu kaip ten su ta vit.D doze, ar uztenka
greiciausiai be kraujo tyrimuko ir nebus aisku, ar reik papildomai
kikuleee parašė:
Su svirkstu dar nebandziau, na reiks pameginti.
O ir mum liepe 2,5ml is pradziu duoti.
Man ir idomu kaip ten su ta vit.D doze, ar uztenka
greiciausiai be kraujo tyrimuko ir nebus aisku, ar reik papildomai
lydekaite parašė:
Ar dalyvaujat savo barsel grupej? Ka veikiat kai susitinkat ne helsestasjone? Kas kiek laiko rengiat susitikimous?
As net nezinojau, kad ji bus. Niekas man nesake nieko!
o kaip jum sekesi? Ka veiket? Cia dbr kiekviena penktadieni bus?
Gitanaa parašė:
As net nezinojau, kad ji bus. Niekas man nesake nieko!o kaip jum sekesi? Ka veiket? Cia dbr kiekviena penktadieni bus?
![]()
Kaip idomiai... maniau visoms siulo. Man pirma savaite pasake kad bus rengiama barsel grupe ir kad atsius laiska su info.. dabar bus kita penktad 10 val vel o paskui ir nezinau. Jei nori prisijungt tai paskambink i helsestasjon ir pasakyk kad nori irgi dalyvaut. Nes sake sarase yra 9 moterys bet atejo 6 ir tai viena is musu atejo kuri nebuvo sarase ir nepranese kad ateis. Bet ranka ja uzrase ir tiek. Pagal ideja daugiau turi but bet neatejo.. o penktadieni bus tema jau kazkokia bet snekam apie viska nuo kakiu iki vyru
lydekaite parašė:
O veikem tai tik kalbejomes apie gimdyma, po gimdyvini perioda, apie tai kaip sekas kas netamina... apsikeitem numeriais, prisistatem trumpai. Leliukai miegojo, ver…
Tai man nesiule gal, todel kad as neitin gerai sneku norvegiskai
tai kad nestresuociau ten
bet laisko, tai jokio negavau. Kazkaip keistai cia. Lb jie nevienodai viska daro..
lydekaite parašė:
Tikrai... manau visos turetu turet galimybe i tokias grupes.. juk norvegiskai kazkiek sneki kaip suprantu... kaip tik i nauda lavint kalbos zinias.
Nu sneku su jomis visada tik norvegu, su pagalvojimais
jei pupyte bus nuotaikoj tai ateisim
freedom parašė:
Gal kas maitina mp ir zino ka galima nusipirkt is cia ir vartot temperaturos numusimui mamai? Dabar vartoju paracetamoli , bet nukrenta iki 37,5 ir vel kyla net iki…
Kodėl temp tau? Maitini ir turi tempes?
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai