angrarija parašė:
Aš irgi buvau šiandien pas ginę, lyg ir 6-7 sav., bet leliuko dar nesimatėeisiu liepos 2 d... Tiek dar daug laukti...
![]()
as irgi liepos 2 eisiu antram vizitui :)) pamatysi,viskas bus gerai (Y)
angrarija parašė:
Aš irgi buvau šiandien pas ginę, lyg ir 6-7 sav., bet leliuko dar nesimatėeisiu liepos 2 d... Tiek dar daug laukti...
![]()
as irgi liepos 2 eisiu antram vizitui :)) pamatysi,viskas bus gerai (Y)
Lorenca parašė:
Tai labai geras spaudimas. O kiek pulsas?
62pulsas :)) tai as jau nebesuprantu kada geras,kada blogas spaudimas
siaip idealus 120/80 kiek zinau ... :)))
Lorenca parašė:
As 9 sav einu pas seimos gyd ir uzves kortele nescios, o 12-13 sav pas gine konsultacijai ir rauksles echo. Vitaminu jokiu isskyrus foli rugsti ir zuvu taukus![]()
Reikia ir man pradet zuvu taukus vartoti...niekaip neprisiverciu
Oj tų gyvų eilių tai aš nemėgstu, užlindinėja tada visi, visi miršta, visiem skubu. Arba tik pas mus taip
dėl to vėliau ir perėjom į privačią polikliniką, ramu, švaru, gražu, gydytoja maloni. Bet dabar vėl nebegerai, nes ginekologo jie ten neturi. Ir vėl einu į paprastą polikliniką su eilėm ir užrašymais po daugiau nei mėnesio
Aš su savo planavimais nevisai sėkmingais tai išvis tokį turto rinkinuką gėriau labai ilgai: vitaminas c, folio rūgštis, vitaminas e, mikroelementai ir geležis. Gal nebegere kažkurių, ką jūs manot? Kažkaip įprasta buvo, bet šian pasijutau keistai 5 tabletes rydama
Beje taip ir vyrui teko pasakyt. Geriu vitaminus ir taip supykino kad garsiai sužiaugčiojau net vitaminas iškrito iš burnos, tai teko pasakot ko mane taip pykina
dabar truputį erzina, kad perdeda, laiko tokia jau 9 mėnesio nėštuke
Mylimoji.. parašė:
Dar norėjau paklausti ar jums dar skauda/maudžia pilvukus? Man kažkaip kiekviena diena arba silpnai, arba taip užeina kad net susiriečiu iš skausmo.
Lygiai taip pat kaip tau. Bet kažkaip negąsdinančiai. Nes grynai maudžia, o kai persileidimas turėjau, tai grynai jauti, kaip gimda susitraukinėja ir valosi.
Sveikos mergaites, noriu prisijungti prie jusu
laukiame ir mes labai vasarinuko
netiketa buvo si men, bet labai dziaugiames, kad pagaliau pavyko
tik darbar vis suku galva, sekanciai savaitei esam suplanave atostogas pajuryje, dar kai nezinojom kad pavyko uzsisakem, tai kazin ar galesiu nors kiek atostogauti, ar teks visai saulytej nesirodyti, kaip manot?
pas seimos gydytoja planuoju sia sav jau eiti, o pas ginekologe gal jau kita sav eiciau, po pajurio
kaip manot, ar nepakenks man tas pajurys?
baiminuos db jau del visko
D.J. parašė:
Sveikos mergaites, noriu prisijungti prie jusulaukiame ir mes labai vasarinuko
netiketa buvo si men, bet labai dziaugiames, kad pagaliau pavyko
tik darbar…
Kiek skaičiau dėl saulės, naudok apsauginį kremą, pilvuko labai daug nedegink, nes kiek žinau labai šilta dieną gali vos 10-15 min. degintis, aš pati domėjausi vakar. Svarbu jeigu gerai jausiesi, tai viskas tvarkoje. Aš esu iš pajūrio, tai žinok nėra čia šilta bent jau dabar.
4 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai