VYSNIKE parašė:
As manau kad man dabar baime uzvaldzius .Matysim ka daktarai pasakysAs tik norejau dar pora meteliu palaukt kol dukryte bus didesne 4-5metuku atrodo butu lengv…
net neabejoju kad puikiai susitvarkysit su mazuciukais ;)
VYSNIKE parašė:
As manau kad man dabar baime uzvaldzius .Matysim ka daktarai pasakysAs tik norejau dar pora meteliu palaukt kol dukryte bus didesne 4-5metuku atrodo butu lengv…
net neabejoju kad puikiai susitvarkysit su mazuciukais ;)
Drambliuko svajone parašė:
O kas del spaudimo? prie zemo gali skaudet, ane?
Jei atsibudus ryte,tai dazniausiai zemas buna..o jei vakarop-aukstesnis,nors cia ne rodiklis. As dabar pastoviai matuojuosi,kadangi su pirmu nestumu nuo 6o menesio aukstas spaudimas buvo. Tai kai atsibundu ryte su skaudancia galva- dazniausiai zemas spaudimas buna
Viktorija.R. parašė:
Jei atsibudus ryte,tai dazniausiai zemas buna..o jei vakarop-aukstesnis,nors cia ne rodiklis. As dabar pastoviai matuojuosi,kadangi su pirmu nestumu nuo 6o menesio …
Man tik atsibudus dar gulint lovoj pradeda skaudet galva.
VYSNIKE parašė:
Man tik atsibudus dar gulint lovoj pradeda skaudet galva.
Tai arba vandenuko iskart kalti reikia,o jei nepraeina,vadinas tikrai spaudimas zemas.. Cia visai kaip man. Siand.su plystancia galva pabudau,vandens kokias dvi stiklines isgeriau ir nepagelbejo. Pasimatavau spaudima,o cia 107/67
Viktorija.R. parašė:
Tai arba vandenuko iskart kalti reikia,o jei nepraeina,vadinas tikrai spaudimas zemas.. Cia visai kaip man. Siand.su plystancia galva pabudau,vandens kokias dvi sti…
Bet vel pradejo skaudeti galva.
Didi.Uoga parašė:
Sveikos! Ir as noriu prisijungti prie jusu rato![]()
![]()
![]()
Sveikute. Malonu. Kuo daugiau,tuo smagiau ir drasiau
VYSNIKE parašė:
Bet vel pradejo skaudeti galva.
Man kita karta miegas padeda. Gryztu is darbo,krentu kaip lapas valandzikei,tai praeina kuriam laikui.
Didi.Uoga parašė:
Sveikos! Ir as noriu prisijungti prie jusu rato![]()
![]()
![]()
Kadangi mano vyresneliui jau 11 metu, tai man si kart - kaip pirma kart!Tikiuo…
Maniskei 7,bet ir tai jauciuos kaip pirma karta
Man skauda ir nemiga pakankina ...su pirmu nieko panasaus nebubuvo..VYSNIKE parašė:
Sveikutes noreciau prisijungti prie jusu burelio.Pries kelias dienas buvau parasiu nezinau ar kas skaitet mano situacija.Norejau paklausti ar jum rytais skauda gal…
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai