Fotija parašė:
Neiskenciau ir pasidariau mini fotosesija kuria dabar dziaugiuosi![]()
Super grazu!!! ir ziema pasakiska!
Fotija parašė:
Super grazu!!! ir ziema pasakiska!
Fotija parašė:
Lb grazu
Renata99 parašė:
Sveikos. Kaip gyvuojat? Kreipiuosi i mamas kurios gyvena uk. Gal zinot kaip yra darbe su kasmetinem mokamom atostogom? Zinau kad kol buni maternity jas darbe skaici…
Mano darbe atostogu nauji metai prasideda spalio 1d. pries iseinant i dekretines jie siulo jas isnaudoti, bet as jas pasiliksiu, kad grizusi is dekreto galeciau isnaudoti..tai bus kaip sioks toks dekretiniu prasitesimas
jei turit tas atostogas sukaupusi, neturetu buti sunku, tiesiog uzpildykit exception forma arba geriausiai pasikalbekit su human resources atstovu
O ranitidino galima? Nes geriu semenis jau karts nyo karto soda geriu bet paskui labai skauda buna dienu kad burno kraujo skonis bijau kad nebut zaizdu nes iki pastojimo pagrindine problema skrandis buvo be vaistu niekaip negaledavau,ir dar sako nestumas ne liga man tai kosmaras kazkoks bijau kad bevemdama nusialysu
Missiuke parašė:
Mano darbe atostogu nauji metai prasideda spalio 1d. pries iseinant i dekretines jie siulo jas isnaudoti, bet as jas pasiliksiu, kad grizusi is dekreto galeciau isn…
Na su tuo pasiimti prieš grįžtat biški pavojinga. Tarkim pas mane atostogos skaičiuojasi nuo sausio pirmos iki gruodžio 31pirmos. Išeisiu į maternity balandžio viduryje, ir net jei gryžčiau po 9men, o ne po metų, kaip priklauso, gryžčiau jau 2018, todėl ir atostogos skaičiuotūsi jau naujų metų, o pas mane už neišnaudotas niekas nemoka ir perkelti į kitus metus neleidžia. Tai reiktų gerai savo kontraktą pasiskaityt ir su HR pasitart, nes mano menedžeris išvis pasakė, kad jei pasiimsiu visa satostogas ir paskuo nuspresiu negrįžt į darbą, man teks susimokėt už išnaudotas atostogas. Pakalbėjus su HR paaiškino, kad jei jų nepasiimsiu, tieisog jas prarasiu, plius net jei nuspresiu iseit is darbo 2018 balandi tarkim, galesiu isnaudot 2018metu iki balanžio sukauptas atostogas.
Fotija parašė:
Nuostabiai
pas ka daretes?
Na va buvau del savo soko pas daktares, leliui viskas gerai! Bet su inkstais problemos, geldele kazkokia atsiradusi, liepe gerti daug skysciu, spanguoliu ekstrakto ir guleti tik ant kairiojo sono.na nusiraminau kad leliukui viskas gerai:)) is patvirtino kad laukiames mergytes ;)))
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai