VivaLa parašė:
PralinksminotKa zaidziat? ;)
Ta pati ka ir jis, magic and war
VivaLa parašė:
PralinksminotKa zaidziat? ;)
Ta pati ka ir jis, magic and war
Ana Viktoria parašė:
Ar yra dar daug mažylių, kurie patys neeina ir nestovi neprisilaikant? Mūsų mažoji jau labai nori, bet toks įspūdis kad dar bijo, nes bent jau vienu pirštuku, bet t…
Mano berniukas dar irgi nevaiksto, bet pats gali kazkiek pastoveti nesilaikydamas. Labai jau laukiu kada prades vaiksciuoti 😀
Mamytės, o jei apie laika sau tai ar ziūrėjot A Star is Born? Pas mus 2dieni buvo tetuko ir sūnelio vakaras, nors mazasis zra papinukas net puikiai uzmigdė vaikiuka, viskas buvo juo geriausiai. O aš kino teatre buvau
labai rekomenduoju visoms pažiūrėti, toks gražus filmas!
Besišypsantix3 parašė:
Kaip jus suprantu!!! Už tai per gimtadienį užsiprašiau masažų, kad galėčiau pati išeiti ir šian nusipirkau bilietus į pink koncertą 🙈 sakau, jau nepražus vaikas kit…
masazai ir pas mane bus
si menesi pradesiu lankytis karta y men masazui ar procedurai = vyro sporto klubo mokestis. (anksciau sportavom kartu...
) ... bet cia toli grazu man geros savijautos nepriduos. nes jis tai nueina kur, tai sekmadieni kita zaidzia fule su draugais... ir siaip jei visi varom susitikt au draugais- tai jo draugai. biski ir mano bet realiai jo. del to man ir 'ciur gaila' nes realiai as gyvenu ne savo mieste ir neturiu cia ne vienos tikros drauges......
Memm parašė:
Pas mus kažkaip vyro draugai vienu metu buvo pamėgę savaitgaliais lankytis, tipo va name gyvenam tai kieme saslo pakept ir pns, pradžioj buvo linksma po to siutas p…
pavydziu
oraK parašė:
Patinka man jusu mastymasreikejo sakyti “ciur ne”
maniskis visa laika telefona apsikabines zaidzia ir jeigu ko paprasai tai “man karas!” Dabar as irgi parsisiu…
puiki taktika
as esu isgirdus is jo (uzmigdziau naktiniam ir tikejaus biski musu laiko, pagulet apsikabinus filma paziuret) ka tau gaila?! (nors pries tai 2,5hzaide) 🤯 kita kart sakau uzbegsiu ivykiam uz akiu ir pirma sakysiu smth like - ka tau gaila su seima pabut 😂
Ana Viktoria parašė:
Ar yra dar daug mažylių, kurie patys neeina ir nestovi neprisilaikant? Mūsų mažoji jau labai nori, bet toks įspūdis kad dar bijo, nes bent jau vienu pirštuku, bet t…
musu. atsistojo tik pries pirmaji bday, eina palei baldus tik, ir pora zingsniu jei laikai vedi...
Mane tai juodai uzkniso ta namine rutina, per tas bemieges naktis priaugau svorio, del to pradejau saves nemyleti, vakare sportuoti neturiu jau jegu, nes maniske keliasi po 4-6 kartus per nakti... kartais buna 2 valandos naktinio zaidimo, nelabai smagu sedet kambary nuo 3 iki 5 ryto... siuo metu didziausias mano troskimas, kad ji ismiegotu visa nakti ir galeciau siek tiek atsigauti ir as...
Buna ir iseinu kazkur, bet jau kur cia labai pribusi, kai 22 val jau ziovauju ir noriu namo ...
Ana Viktoria parašė:
Mano.
O man 34 ir visai dziaugiuos kad visi laiko jauna :-D
Ypac kai igirsta kad du pipirus turiu :-D
Va gulejom del noro vemem tokiau nei natem... tai daktarai naige pulva savo oho.. negi jus dvieju vaiku motina.. labai greit atsigavot.. nei strijos nei lasinio
nirs 3 kg turbut +
Tail kad dziaukites ir didziuokites jai tik jaunesnem laiko ;-)
Šiaip man tai irgi jau atostogu reikia. Jums taio nėra, kad kas kokius 3mėn norisi pakeisti aplinka nes igrysta... nu man visad taip, Bet taip ir paplanuojam kad va uz savaitės vaziuosim visai netoli, nė 2 val, ten toki šeimos hoteli 5d paiėmėm, pabūsim spa, pasikeisdami paziūrėsim maziu, į masažus pavaikščiosim... paskui jau vėl planuoju Pas Tėvų savo, ten irgi su mažium nuo kasdienybės atitrūksim. Nes dabar tiesiog kaip balionas prarades ora jaučiuosi, tokia visa nenudepiliuotom kojom, apsunkusiu pilvu, paakiais sutinusiais
bet žinau Kad tik pati sau tokia o ne vyrui atrodau
SimonaFr parašė:
Šiaip man tai irgi jau atostogu reikia. Jums taio nėra, kad kas kokius 3mėn norisi pakeisti aplinka nes igrysta... nu man visad taip, Bet taip ir paplanuojam kad va…
kaip fainai jum cia... as trim dienom buvau su mazyle issinuomavus vln butuka, istikro gerai buvo... gaila jog kainuoja daug
SimonaFr parašė:
Šiaip man tai irgi jau atostogu reikia. Jums taio nėra, kad kas kokius 3mėn norisi pakeisti aplinka nes igrysta... nu man visad taip, Bet taip ir paplanuojam kad va…
As tik noriu issimiegot. Nors viena nakti nuo iki taip be zadinimu.
Bet ir namai uzknisa... Gerai kad kasdien i mokykla iseinu.tai tas siek tiek atvesina galva 😁
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai