aistuutia parašė:
Beje, kurios jau zinote ko laukiates, kuriame laike pasake jums?![]()
![]()
Mums 12 sav pasake genetike
Uzvakar gine
bet abejotai taip..
Tai dabar laukiu 20 sav i perinatalini centra ten jau manau tiksliai pasakys
aistuutia parašė:
Beje, kurios jau zinote ko laukiates, kuriame laike pasake jums?![]()
![]()
Mums 12 sav pasake genetike
Uzvakar gine
bet abejotai taip..
Tai dabar laukiu 20 sav i perinatalini centra ten jau manau tiksliai pasakys
Sveikutes, kaip smagu, kad musu daugeja
tik as jums taip baltai pavydziu , jus tokius didelius jau pilvukus turit, mes dar visai pagrandukai, pagal Jus
dar nieko daug neplanuoji, tik labai tikiuosi kad viskas bus gerai
Mano pirmas nestumas baigesi 12 savaite, persileidimu, bet lb tkiuosi si karta kad bus viskas gerai ir bandau islikti optimistiska
Kazkodel labai laukiu rugsejo 29d tada mums bus tas tyrimas rimtasis, kai tikrins ar viskas gerai, tada isgirsim ar viename namelyje ar atskiruose ir pan. bus kazkaip ramiau kai zinosim kad viskas ok
as buna uzsisvajoju irgi, ir pagalvoju apie vezimeli, tai labai noreciau rasti viena lopseli, kad galetu kaip pilvelyje abu susiglaude miegoti
0Tėja0 parašė:
Sveikutes, kaip smagu, kad musu daugejatik as jums taip baltai pavydziu , jus tokius didelius jau pilvukus turit, mes dar visai pagrandukai, pagal Jus :4u…
Koki jums darys tyrima rugsejo 29 d.? Kadangi man jokiu nedare, apart echo, ismatuoja, vandenu kieki gimdoje suziuri ir viskas?
aistuutia parašė:
Koki jums darys tyrima rugsejo 29 d.? Kadangi man jokiu nedare, apart echo, ismatuoja, vandenu kieki gimdoje suziuri ir viskas?![]()
![]()
as svedijoje gyvenu, tai jis kjub testu vadinasi, jai gerai suprataus tai darys kraujo tyrima ir echo ir td ten isvadas pasakys kazkokias, mums td bus 12 sav ir 5 d
aistuutia parašė:
Koki jums darys tyrima rugsejo 29 d.? Kadangi man jokiu nedare, apart echo, ismatuoja, vandenu kieki gimdoje suziuri ir viskas?![]()
![]()
Cia matyt genetinis tyrimas bus ;)
aistuutia parašė:
![]()
Man estijoje dare kraujo grupe paskui,hemoglobina,cukru... jame 5 buteliukus kraujo ir slapima du kartus turejau priduoti ir pas genetike del sprando rauksles ejom del dauno sindromo ir te kitu dar sindromu nepamenu pavadinimu...ir vandenis ziurejo ir namelius☺tai cia buvo 12 sav jie visi tyrimai .
O as kadangi vemiau keturis menesius be sustojimo po 30 kartu per diena Ir nakti tai nebezinau kiek kraujo Ir slapimo teko priduoti
bet ir dabar Mano maisto racijonas Labai skurdus, Nes suvalgius tai ko organizmas nepriima ..apsilankymas tualete garantuotas
tai Ir sedziu kaip zuikis ant salotu
liudesiukaz parašė:
O as kadangi vemiau keturis menesius be sustojimo po 30 kartu per diena Ir nakti tai nebezinau kiek kraujo Ir slapimo teko priduotibet ir dabar Mano maist…
Mums kita savaite 4 menesiai tai vis dar vemiu vakarais. Pusrycius, pietus pavalgyti galiu, o daugiau visa kita keliauja i tualeta
jau taip noretusi, jog baigtusi
pamisele69 parašė:
Man estijoje dare kraujo grupe paskui,hemoglobina,cukru... jame 5 buteliukus kraujo ir slapima du kartus turejau priduoti ir pas genetike del sprando rauksles ejom …
O rauksles tyrima jus pati norejote daryti, ar jums dare kaip privaloma? Nes man rauksles nedare ir nieko neminejo apie si tyrima...
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai