gitaraback parašė:
Nu va, ir aš neištvėriau, gryžtu lapkričio 7 į Lietuvą patikrinti savo gyventojojau turėtų būti 8sav., tai manau pats tas pasitikrinti
![]()
tai jau turetu puikiai jis matytis
gitaraback parašė:
Nu va, ir aš neištvėriau, gryžtu lapkričio 7 į Lietuvą patikrinti savo gyventojojau turėtų būti 8sav., tai manau pats tas pasitikrinti
![]()
tai jau turetu puikiai jis matytis
gitaraback parašė:
![]()
Ir aš jaunesulaukiu, nors man dar tik bus 6 savaitės vidurys, kai eisiu
gitaraback parašė:
![]()
Aš 8 d. vyksiu, paskaičiavau pagal paskutines mm, kad bus 7 sav. ir 2 d. Tai mums panašiai turėtų būti
Cherie5 parašė:
tai jau turetu puikiai jis matytis![]()
Laukiu nesulaukiu
gitaraback parašė:
Laukiu nesulaukiu![]()
as jau vien snd kraujuko rezultatu kaip laukiu
Folijos rugsties negalima perdozoti. As geriu tik 400ml,kaip daktare liepe,nes sake jeigu gersiu kitus vitaminus tai virsisiu normos doze. Kas per daug tas nesweika
jeigu geret 800ml,tai kas antra diena reikia gerti folijos rugsties.net waisrinei patare mezesni stipruma.
Dar geriu vitamina c ir zuvu taukus,kol dar priema organizmas. Sakiau weliau reiks nusipirkti nesciuju vitaminų.
Martynėlis parašė:
Ir aš jaunesulaukiu, nors man dar tik bus 6 savaitės vidurys, kai eisiu![]()
AŠ ŠIANDIEN EINU.
Rytoj man 7 savaitė prasideda. Taip smalsu
birželinė parašė:
AŠ ŠIANDIEN EINU.Įdomu, kaip viskas bus.
Lauksiu įspūdžių!
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai