Verdita parašė:
Sveikos , ar imanoma Alytuje susitarti del CP?
Manau, įmanoma, kaip ir visur, bet nedrįstu teigti, nes pati rinkausi gimdyti ne Alytuje.
Verdita parašė:
Sveikos , ar imanoma Alytuje susitarti del CP?
Manau, įmanoma, kaip ir visur, bet nedrįstu teigti, nes pati rinkausi gimdyti ne Alytuje.
Rasuolle parašė:
Bandziau tartis su vedeju, deja nesutiko.... nezinau ka daryti. Man cia butu antras cp, bet vistiek nenori....
Verdita parašė:
Bandziau tartis su vedeju, deja nesutiko.... nezinau ka daryti. Man cia butu antras cp, bet vistiek nenori....
O ginekologė, pas kurią lankotės irgi pritaria, kad cp nereikia?
Verdita parašė:
Pritaria cp. Bet ji neturi jokios itakos tam. Ta galutinai sprendzia kauno klinikose. Pranasauja dideli vaika, bet nieko nedaro![]()
Manau, ji turėtų rašyti rekomendaciją cp, o paskui viską tvarko ligoninė.
Rasuolle parašė:
Manau, ji turėtų rašyti rekomendaciją cp, o paskui viską tvarko ligoninė.
Neraso, nes lankausi pirmo lygio ligonineje, ju rekomendacijos negalioja
Verdita parašė:
Neraso, nes lankausi pirmo lygio ligonineje, ju rekomendacijos negalioja![]()
Ligoninės visos yra antro lygio, nebent kalbate apie polikliniką. Tuomet reikėtų ieškoti gydytojo, kuris dirba tiek ligoninėje, tiek poliklinikoje, galbūt toks gydytojas kažką padarytų kitaip. Nieko neįmanomo nėra.
Rasuolle parašė:
Ligoninės visos yra antro lygio, nebent kalbate apie polikliniką. Tuomet reikėtų ieškoti gydytojo, kuris dirba tiek ligoninėje, tiek poliklinikoje, galbūt toks gydy…
Jo as apie poliklinika kalbu.... ir klausiau ir Alytuje ir Marijampoleje, sake turi klinikos patvirtinti planine operacija.... na nejaugi joks daktaras nenori uzsidirbti pinigeliu 🤣
Verdita parašė:
Jo as apie poliklinika kalbu.... ir klausiau ir Alytuje ir Marijampoleje, sake turi klinikos patvirtinti planine operacija.... na nejaugi joks daktaras nenori uzsid…
Kiek žinau galima tartis mokant į kasą. Bent ten, kur aš gimdžiau, mačiau kainyną, kad galima mokėti į kasą ir daro cp. Taip pat mano ginekologas gana lengvai sutinka su cp, draugei panaši situacija kaip jums ir darys cp.
Rasuolle parašė:
Kiek žinau galima tartis mokant į kasą. Bent ten, kur aš gimdžiau, mačiau kainyną, kad galima mokėti į kasą ir daro cp. Taip pat mano ginekologas gana lengvai sutin…
O jusu ginekologas kokiam mieste? gal zinot kiek reikia moketi i kasa?