Aurelija89 parašė:
Aš irgi skiepysiu, bet džiaugiuosi kad to nedarys tik gimusiam, šiandien kaip tik klausiau, sakė visi skiepai tik grįžus namo. Vienintelis kraujo tyrimas daromas po…
Kaip keista kad jums sake kad viskas grizus namo. Cia Lietuvoje?
Aurelija89 parašė:
Aš irgi skiepysiu, bet džiaugiuosi kad to nedarys tik gimusiam, šiandien kaip tik klausiau, sakė visi skiepai tik grįžus namo. Vienintelis kraujo tyrimas daromas po…
Kaip keista kad jums sake kad viskas grizus namo. Cia Lietuvoje?
Groo parašė:
Skaitau as apie jusu greitus ir lengvus gimdymus ir as taip noriu,bet vis tiek bijauSakoma,kad antra karta greiciau,bet dar skaudziau,o man jau n…
As ir antro gimdymo labai bijau.nes pirmas greitas bet skausmingas iki vemimu,o epiduras buvo per velu,nu uztat antro prisibijau gimdymo!baltai pavydziu kurios susigimde jau ir kaip supratau be jokiu skausmu!!!🤔
Groo parašė:
Mane kai erzina tie atsisakantys su savo google researchu gydytoju diplomais,tai as ju labai daug pastebiuBet vat patiko matyti grafikai kaip vakcina per daug m…
Manau cia jus googlinat
nors viena tyrima del skiepu zalos ir naudos skaitete? Ar klausete daktaru ar jie susipazine su tuo? Ar analizavote statitstinius duomenis kad pradejus vakcinuoti serganciuju skaicius nuo 10 is 100 000 padidejo iki 300 is 100 000? Manau reikia nagrineti informacija, o poto pulti. Kodel bijo vakcinuotu tevu vaikai nevakcinuotu vaiku? Juk jie ,,saugus" vakcinioti? Labai plati tema ir manau kas pradejo dometis, o ne tik daktaru pasiulymais tiketi, atsiveria akys. O mada.. nznau ar galima vadinti mada jei nori apsaugoti savo vaika
Pumpurė parašė:
Sveikos, viskas greitai, na nevisai be skausmi bet su 8cm miegojau, nuleido vandenis biski pasiraiciau ant sono guledama ir prasidejo... Trys stumimai ir uolia.
Sveikinimai🎉💐🎈🍼
Labas saulytes!!! Pasidziaugsiu,vakar ir mes sulaukem savo stebukliuko!!! Ir cia tie greiti gimdymai pasirodo tikrai uzkreciami😂 17val prasidejo skausmai, iskart eme salintis kamstis, 18val buvau su 7cm ligoninej. Ir nepraejus nei keturioms h, jau turejom mazyli❤❤❤ bet skausmas... tuo klausimu tai buvo reikalu, laimei dar duju gavau, tai bent tu deka atlaikiau.
Kita vertus man labai greitai saremiai progresavo ir buvo laaaabai dazni ir skaudus, bet uztat viskas greitai😍🤗❤❤
mattina all alba parašė:
Labas saulytes!!! Pasidziaugsiu,vakar ir mes sulaukem savo stebukliuko!!! Ir cia tie greiti gimdymai pasirodo tikrai uzkreciami😂 17val prasidejo skausmai, iskart em…
Didziausi sveikinimai!💐🎉
mattina all alba parašė:
Labas saulytes!!! Pasidziaugsiu,vakar ir mes sulaukem savo stebukliuko!!! Ir cia tie greiti gimdymai pasirodo tikrai uzkreciami😂 17val prasidejo skausmai, iskart em…
Sveikinu!🍼🎈🎉😉
Pumpurė parašė:
Sveikos, viskas greitai, na nevisai be skausmi bet su 8cm miegojau, nuleido vandenis biski pasiraiciau ant sono guledama ir prasidejo... Trys stumimai ir uolia.
Kaip smagu! Sveikinimai
5 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai