Ievukassss parašė:
Ar tikrai? Kiek teko dometis reik iki 2 metu pagimdyti, kad gauti ta pacia? Idomu visai
Reikia iki vaiko trečio gimtadienio išeiti į dekretą, ir gauni tą patį ką ir su pirmu vaiku
Ievukassss parašė:
Ar tikrai? Kiek teko dometis reik iki 2 metu pagimdyti, kad gauti ta pacia? Idomu visai
Reikia iki vaiko trečio gimtadienio išeiti į dekretą, ir gauni tą patį ką ir su pirmu vaiku
Edmika parašė:
Sveikos, antrus metus VPA išmoka perrašyta vyrui.
Planuoju imti trečius metus. Jeigu per trečius metus pastoju, kokia išmoką skaičiu…
Gausit tą patį ką ir su pirmu vaiku,turite išeiti NGA iki vaiko trečio gimtadienio
Mamytes ,kokias gertuves naudojat kad butu patogu gerti atsigulus ? Kad bėgtų tik tada kai traukia. Manoji prieš miega pradėjo labai daug gerti, nezinau ar todėl kad paskutiniai krūminiai kalasi ar tiesiog todėl kad dienos metu mažai geria. Visad geriam iš puoduko tai apie gertuves nelabai issimanau,gal patarsit ?
monamint parašė:
Gausit tą patį ką ir su pirmu vaiku,turite išeiti NGA iki vaiko trečio gimtadienio
O jei grįsti į darbą tik keliem mėnesiams ?kaip tada skaiciuojasi kai antri metai ant vyro
Skambinau į Sodrą. Sakė prieš NGA turi būti 12mėn. stažas atskaičiuojant du metus atgal. Stažas skaitosi tada, kuomet gaunama išmoka. Šiuo atveju, aš gavau tik pirmus metus, todėl antri metai be "stažo".
Galvoju, gal kuri susidūrėt su tokia situacija arba domėjotės išsamiau, nes esu girdėjusi, kad Sodra kartais skirtingai pateikia informaciją tuo pačiu klausimu.
Gin84 parašė:
Mamytes ,kokias gertuves naudojat kad butu patogu gerti atsigulus ? Kad bėgtų tik tada kai traukia. Manoji prieš miega pradėjo labai daug gerti, nezinau ar todėl ka…
Geria is puoduko ir munchkin gertuves
https://www.google.lt/search?q=munchkin+gertuves&client=safari&hl=en-lt&prmd=ivn&sxsrf=ALeKk02kOhYWYt2DiJiXo6jm2IQqYme2VQ:1590559901167&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjInpyvsdPpAhWklYsKHSbaAIwQ_AUoAXoECAwQAQ&biw=414&bih=719#imgrc=DGwM9Z9Jt8EpEM
Edmika parašė:
Skambinau į Sodrą. Sakė prieš NGA turi būti 12mėn. stažas atskaičiuojant du metus atgal. Stažas skaitosi tada, kuomet gaunama išmoka. Šiuo atveju, aš gavau tik pirm…
Parašykite y temą: dekretas, vaiko priežiūros atostogos
Ten jums tiksliai atsakys
Edmika parašė:
Skambinau į Sodrą. Sakė prieš NGA turi būti 12mėn. stažas atskaičiuojant du metus atgal. Stažas skaitosi tada, kuomet gaunama išmoka. Šiuo atveju, aš gavau tik pirm…
Jei isejusi is darbo, tada stokit i darbo birza, gausit pasalpa, tie pinigai bus uzskaitomi kaip pajamos. Sodroje pasake viska teisingai.
Gin84 parašė:
O jei grįsti į darbą tik keliem mėnesiams ?kaip tada skaiciuojasi kai antri metai ant vyro
Galit rinktis, kas palankiau. Tie keli mėnesiai bus nedaug pajamų, tai bus galima rinktis iš kad skaičiuotų pagal tai, kaip su pirmu vaiku
Edmika parašė:
Dėl grįžimo į darbą nesu tikra, bet jei išrinat į dekretą iki pirmam sueina 3 metai gaunat tą patį ☺️ antro sūnaus gegužiukų grupėj yra tokių mamų, viena net porai mėn grįžo į darbą, bet dėl šito reiktų daugiau pasidomėti ☺️ kartais sodra pati nesupranta klausimo pilnai ar nesugeba normaliai atsakyti ☺️
6 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai