Butuke_ parašė:
vedeja
man irgi patinka, bet va mane priziurejusi gyd tai ne. todel pries si vizita pakei…
As tik pas vedeja lankiausi kelis kartus.
Butuke_ parašė:
vedeja
man irgi patinka, bet va mane priziurejusi gyd tai ne. todel pries si vizita pakei…
As tik pas vedeja lankiausi kelis kartus.
OlgaL83 parašė:
Man VGN konsultaciju skyriaus vedeja ziauriai patinka, labai kruopsciai apziuri, viska pataria net jei neklausi patarimu. Ir siaip ten aplinka mane nuteikia.
Aš lankausi pas Garšvienę, kolkas tik du kartus buvau, tai didžiausias minusas, kad reikia laukti apie 2 val.
Soniaa parašė:
Nežinau ar čia 13sav+5 d nėštumas, ar kebabai![]()
![]()
Oho,man tiek pat laiko ir pas mane du leliukai,bet nei puses tiek nera pilvuko ?
Butuke_ parašė:
tai va ir as pas Saltanaviciene. Nepatiko.. Tai dabar uzsirasiau pirmadieniui, tai tikriausiai pas Garsviene, telefonu taip ir neisgirdau gerai.
O kodel jums nepatiko? As irgi pas ja, buvau du kartus, nepasakyciau, kad labai patiko, bet kazkaip ir skundu neturejau, idomu tiesiog. Galvoju apie Antakalnio ta morinystes centra, kazin ar verta keist
gal yra ten besilankanciu?
Soniaa parašė:
![]()
Nestumas +kebabai
Soniaa parašė:
![]()
Gal jei butu kebabai butu labiau skrandzio srityje?
o cia graziai is apacios
Bite maya parašė:
Kas lankotes vgn, tai pas ka? Gal kas pas gyd. A. Kitoviene ?
As pas Saltanaviciene. Kiek domejausi galima tik pas ja arba Garsviene, jei norit pas kita gydytoja dirbancia VGN, reikia susitarti su ja asmeniskai, ar ji priziures jus nestumo metu. O gydytoju tikrai VGN geru yra, pagal atsiliepimus, tik nezinau kaip cia susitart reiketu niekad nesilankius
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai