Mus irgi taip ismeto raudonom sausom demem nuo oranziniu ir raudonu darzoviu, moliugai, morkos ir t.t.

Gintare.kum parašė:
Ok! Ryt pirksiu ir bandysiu! O cia Jums teko su tokiom sausom demelem irgi susidurti?
pass mus dabar yra identiškai! prasidėjo nuo rankyčių, yra ant krūtinės ir nugaros, kakliuko...gydytoja sake, kad tai yra nusausėjimai, neva ne alerginiai...bet jų padaugėjo,tai jei neapslops, eisiu vel pas gydytoja. Identiškai kaip pas jus tokie...paryškėja išsimaudžius Prausiu su emolium, tepu su emolium kremuku, bet bioderma man asmeniskai atrodo geriau tas demeles apgydo...
Pupsi parašė:
pass mus dabar yra identiškai! prasidėjo nuo rankyčių, yra ant krūtinės ir nugaros, kakliuko...gydytoja sake, kad tai yra nusausėjimai, neva ne alerginiai...bet jų …
Aha pas mus irgi nuo ranku prasidejo dabar ant kojos atsirado 🙄 na daugiausiau cia pasiulymu ir buvo del biodermos kremo, reiks bandyt. Aciuuu tau, aciu visoms tikrai pagelbejot!!! 😉
Oka3 parašė:
Mus irgi taip ismeto raudonom sausom demem nuo oranziniu ir raudonu darzoviu, moliugai, morkos ir t.t.
Oi, o as beveik kasdien duodu oranzines spalvos kosytes, tai biski morkos pridedu, tai moliuga isverdu, bandysiu dabar kokia savaite, dvi be siu spalvu koses daryt, zesim ar apmazes. 🤔 Aciu! 😉
Sveikos brangiosios😍😘💐 su praėjusią mamyciu dieną (kam pirmoji kam jau kazkelinta)😍 smagu čia kaskart uzeit paskaitinet kaip tiems mūsų rugsejinukams sekasi, kaip augam kaip keičiamas🤗🤗🤗
Mums jau 8men (mokam labai daug), pati sėdi, šliaužia,vartosi visaip, su vaikstyne duodasi po kambarius kaip uzsukta, prieš savaitę išmoko atsistoti(kol kas neturi to suvokimo kad laikytis įsikibusi), tiesa mokinasi ropoti(gal būtų senai pradėjusi bet, pas manaja labai sutraukti kojų raumenis, ji nuo gimimo labai tvirta, dabar lankom gydomuosius masažus, tiksliau šiandien buvo 3kartas tik, bet jau pažanga didelė, manau po savaitės kokios ropos jau tikrai😎😃)moka daryti ratutes, virė pelyte, saule virė, sako tete,dede,mama, ate ir net pamoja ranka, moka lūpas apsilaizyti jai skanu kas😃, visad sako mmmm kai valgo( nes mane mėgdžioja aš visada sakau mmmm kaip skanu tokia ir tokia kosyte 😃) ir dar daug daug visokių įdomybių prirodo ir sugalvoja😃 nesenai žaislų maiše rado zaislini mikrofoną, tai be to mikrofono niekur nuolat į jį šaukia niuniuoja garsus leidžia😃 tai sakiau bus dainininkė greičiausiai😂😂😂😂 tai va turim 2dantis apačioje kurie išdygo 6men, pirmo dantuko nepajutom, su antru turejom 39temperatura porą naktų, na o dabar viršuj kalasi ir nesuprantu kaip iltiniai būtų istine smegenys (bet vis galvoju jie tai tikrai vėliau turi dygt, bet pagyvensim pamatysim) tai turejom porą naktų bemiegių, ir mažoji pasidarė nevalgiuke, pakanda porą šaukštų ir daugiau neikisi😃bet kol kas nurasau viską dantukams nes MP geria oij kaip godžiai😃😂👏👏👏 tiesa ir košių isragave esam daug, ir su daržovėmis ir su grūdais ir su mėsa ir vaisiais,ir mėsą nuo 7 mėn pradėjau duot, apetitu pana nesiskundė viskas tiko ir patiko, iki dabar jau antrą diena streikas😂😂😂🤷naktim vis dar keliames, 2-3kart pavalgyt MP,dieną vis dar miegam 3kartus, sveriam 8,200g ir ūgio esam 72cm, žodžiu augam ir mandrejam😂😃 aš kai pagalvoju kokie tie vaikiukai visgi skirtingi, auga skirtingai ir kiekvienas individualus🥰🥰🥰🥰
Gintare.kum parašė:
Sveikos, gal kam teko susidurti egzema, alergija arba nzn kas cia🤔 pas dermatologa pavyko uzsiregistruoti tik birzelio 28d. Tai gal zinot koki kremuka, kad nors bis…
Pabandykit patept dermalex, mums ji buvo išrašius gydytoja, kai buvo panasiai išsausėję
Gintare.kum parašė:
Sveikos, gal kam teko susidurti egzema, alergija arba nzn kas cia🤔 pas dermatologa pavyko uzsiregistruoti tik birzelio 28d. Tai gal zinot koki kremuka, kad nors bis…
Dar galite tokiu atveju nusipirkti lakisiu arbatzoliu ir karts nuo karto pries prausima ipilti uzplikytu, labai paseda odytei nuo issausejimu ir berimu😉
Sveikos mamytės 🌷🌷🌷 mano mažajam
7 mėn ir 3 sav. Sėdi tvirtai ir pats atsisėda, ropoja greitai, pats atsistoja ir jau paeina į šoną įsikibęs, o laikomas už pažastų žingsniuoja bet dantų dar laukiam, turim visą 0
nustojo valgyt, vos šaukštelį ar du į siūlau, pats tik rankas sukiša ir mozojasi.. Galvojau gal pats valgyt nori, įsigijau maitinimo kėdutę, bet vis tiek neįsiūlau.. Nu gal dantys
dabar dar sloga, o prie nosies prisiliesti neleidžia, ginasi rankutėm..
sako ammm, bet pasirodo, tai nebūtinai valgį reiškia, o kad šiaip kažko nori
šiandien pasakė mama, bet turbūt netyčia, o aš vis tiek laiminga 😀🤗😍💖
Liniukas24 parašė:
Sveikos mamytes, noriu paklausti, kas galėtų būti mani mažiukui, vis po miego būna raudoni žandai ir smulkiai paberta.
ir maniskei buna po miego rausvi zandukai, puolu ziuret gal temp.uzkilo, bet ne, tai nzn kodel.