tuktuk@ parašė:
Mano sūnelis, kažko kelias dienas labai mažai juda..kažin kodėl🙄
Gal kažkaip kitaip pasisuko ir silpniau jaučiat 🤔
tuktuk@ parašė:
Gal kažkaip kitaip pasisuko ir silpniau jaučiat 🤔
Kadangi pati apsigavau pirgdama maudomą Lt ir dabar radau jį vos ne trigubai pigiau šiame psl. siūlau apsišopinti:
IKI RYT NUOLAIDOS GEROS www.binkish.com
Ceike parašė:
Ai man su nugara išvis neaišku kas daros. Tai skauda, tai spaudžia, tai kryžkaulio srity koks nervas kerta per kojąnesuprasi... nepatogu, bet ką padarysi. Steng…
Man kartais taip uzspaudzia kazka kryzkaulyje, kad kojos vienos statyt negaliu
Per pirma nestuma prasidejo sitiek reikalao, tai pagimdzius beveik metus negalejau sedeti. Po proceduru praejo, o pastojus po keliu men vel..!
tuktuk@ parašė:
Man panašiai prieš porą dienų buvo. Šiandien ryte vėl labiau pasimalė ir toliau ramu.
Manau gal nusisuka ir ne taip jaučiausi. Arba tiesiog ilsisi.
O man jau keletą kartu buvo kad dedant žingsnį TAIP suduria nugarą, kad net aikteliu. Bet aš viską kas neskauda ilgai ir skausmas nėra nepakeliamas nurašau, kad taip turi būti nes negali nieko nevykti. Paskauda ir nugara ir tempia pilvo apačią buvo vieną naktį ir stiprus skausmas toks panašus į mėnesinių užėjęs, bet viskas laikinai tai kaip ir sakiau stengiuosi nesureikšminti
tuktuk@ parašė:
maniske irgi pastaruoju metu tik krapstosi,manau,kad cia normalu.Jeigu juda tai kazkaip po 5 kart i ta pacia pilvo vieta ir viskas
galiuniaaa2007 parašė:
o man kai vaikstau tai kazkur kaulai tarpukoji skauda, ar cia man tik?![]()
Man ligoninėj dar sakė, kad nuo 20 sav kaip ir gimda labiau plečiasi ir stipresnis skausmas reiškia, kad tempiasi viskas te.
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai