SunSunny parašė:
O aš šian kaip tik radau vietinėj parduotuvėlėj superinę liemenėlę maitinimui. Viskas pagal mano norus: tempiasi, be tų vielų, bet su pakietinimais. Ir po to pasiži…
Kaip su dydziu?
SunSunny parašė:
O aš šian kaip tik radau vietinėj parduotuvėlėj superinę liemenėlę maitinimui. Viskas pagal mano norus: tempiasi, be tų vielų, bet su pakietinimais. Ir po to pasiži…
Kaip su dydziu?
Erika_Iv parašė:
Pas mus spaudimas buvo 160/110 mazdaug iki 30tos savaites, gerem Dopegyt nuo 18kos savaiciu ir viskas susinormalizavo, dabar viskas tvarkoj. Siuo metu esam 33+1, sv…
Pas mane irgi daug vandenu. Zdz max kiek gali buti. Gal genai? Seimoj gal daznai ju pasitaikydavo?
Rikti parašė:
O nežiūrėjot tu Ale sportinių? Gal tokia tiktų![]()
O yra "sportiniu" maitinimui? 🤔 Šiaip realiai net nežinau nei kokios noriu nei kokia patogesnė būtų,todėl ir norisi pasimatuoti,nes intike tai pilna visko 😁
Buvau šiandien pas gydytoja, padarė echo. Viskas gerai, sveriam 2,4kg. Tik man jos pasakymas viskas norma, vaisiaus vandenys beveik norma, nu bet norma. Tai taip ir liko tas beveik galvoj. Nei nežinau ka galvot, o kai buvau prie maždaug dvi savaites klinikose sakė norma. Tai kažin ka galvot. Gali būti, kad laša? Nežinau ka galvot, o paklausus dar didesnis klaustukas iškilo
.Lėlytė. parašė:
Matėt, mes čia forumuose rašinėjamės, pirma mintis šovė, o jei kažkuri iš čia esančių, net baisu....nkd nesuprasiu gyvenimo, keistas jis, tiek skausmo suteikia…
Nesuprantu kas ir uz ka jums ta velevele ivare 😁
Taip,gyvenimas ziaurus. Uzuojauta siai ir kitoms mamytems patiriancioms tokius gyvenimo isgyvenimus 🙏🙏🙏
O jei pvz aukštas spaudimas ir sako,kad gimdyt anksčiau reikės tikriausiai,tai vadinasi nustatys tam tikrą dieną ir skatins? Aš kai pagalvoju man ir taip beliko 3 saaviteles iki termino,o pagal echo ir dar mažiau,tai sunku patikėti kad gali viskas įvykti dar anksčiau 🙊🤯 taip norėjau kuo greičiau,o dabar taip baisu😣
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai