Saulėė parašė:
Akivaizdu, kad bekontakciai daug patogesni. Bet kaip su tikslumu? Kai kur raso, kad jie nera labai tikslus 🤔
Na pastebėjau kad jie nėra tokie tikslūs kaip tie senoviniai, bet senoviniai pavojingi. O tuos microlife naudoja ligoninėse.
Saulėė parašė:
Akivaizdu, kad bekontakciai daug patogesni. Bet kaip su tikslumu? Kai kur raso, kad jie nera labai tikslus 🤔
Na pastebėjau kad jie nėra tokie tikslūs kaip tie senoviniai, bet senoviniai pavojingi. O tuos microlife naudoja ligoninėse.
Saulėė parašė:
Jie nėra tikslus, bet jei rodo virš 38, aš papildomai elektroniniu pazasty tikrinu, jei ne, labai praverčia naktimis kad nebudint vaiko
bet iš esmės abu gerai turėti.
Kai maitinau pirmąjį vaiką, man dar šis tepaliukas labai patiko: https://www.anksti.lt/speneliu-kremas-medela-purelan
Saulėė parašė:
Kaip jums tokie rinkinukai atrodo? Mane visai vilioja 🤔
As toki jau nusipirkus turiu, turetu but gana praktiska, viskas vienoj vietoj ir ko reikia
Diana_18 parašė:
Man irgi sako kaskart jog sodra tikrins nes visa laika esu ant biliutenio.. Tai sakau tegul tikrina.. Bet vat ji vistiek stovi visada ant savo nuomones, jog jeigu v…
Persirašykit pas kitą šeimos gydytoją ir bus ramu, nes dar tokių nesamonių nėra tekę girdėti 😊
Saulėė parašė:
Mane ir tik kad brangu
Saulėė parašė:
SvajaSvajonė parašė:
Mane ir tik kad brangu![]()
Na taip. As pirkau senokai, akcija buvo tai griebiau pamacius. O siaip yra pigesniu aisku variantu..
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai