Mylima parašė:
Merginos, dalinuosi naujienom. Mažylio būklė vis dar sunki, bet stabili, antibiotikais pavyko sustabdyti bakterijos augima. Nustatė streptokoka, bet kita jo atmaina…
Stiprybes jum o leliukui sveikatytes ❤️
Mylima parašė:
Merginos, dalinuosi naujienom. Mažylio būklė vis dar sunki, bet stabili, antibiotikais pavyko sustabdyti bakterijos augima. Nustatė streptokoka, bet kita jo atmaina…
Stiprybes jum o leliukui sveikatytes ❤️
Hruncė parašė:
Jūs taip pasiruošusi, apie viską paskaičius. Šaunuolė mama. Kažkaip vis įsijungiu forumą ir tikiuosi paskaityti, kad jau turit vaikiuką. Laikau špygas! 😊…
Žinot, čia tik teorija, bet va kaip bus su praktika 😅😅
O dėl leliuko atėjimo, tai rašiau privačioj lapkritinukų, kad nors ir po termino dabar jau nenoriu gimdyti, nes iškilo herpesas ant sėdmens, jei dabar prasidės veikla 100% darys cp, o aš nenoriu, nes mano nėštumas buvo itin sklandus, žinoma bus kaip bus ir svarbiausia leliukas, bet turiu laiko iki gruodžio 3dienos išsigydyti, nes 4 dieną jau guldo skatinimui, arba jei neišgyja herpesas tada cezaris, bet iš kitos pusės mano leliukas jau didelis dabar 3,554g su 500g paklaida, tai ginė bijo, kad jei toliau lauksim, netilps leliukas, nes aš smulkaus sudėjimo ir vis tiek tada reiktų cp.. žodžiu kiekviena diena gali turėti skirtingas baigtis 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Žinoma tikiuosi geriausio 🤞
gabytenevins parašė:
Žadinti kas 2-3 valandas reikia naujagimį, naujagimis tai Jūsų leliukas iki 3 savaičių, o toliau maitinti tuomet kai yra poreikis, žadinti tikrai nebereikia 😊
…
Tai jau itakos pieno kiekiui nebus, jei valgys ir kas 5 val?nes sian nezadinu, tai uzmigo puse 9 ir dar vis miega
astulia_p parašė:
Tai jau itakos pieno kiekiui nebus, jei valgys ir kas 5 val?nes sian nezadinu, tai uzmigo puse 9 ir dar vis miega
Leliukas kiekvieno žindymo metu "užsisako" pienuko kitam kartui, tiesiog pastebėkite ar nepasidaro neramus, kai nebežadinate, ar tuštinasi ir kaip svoris, kiekvienas leliukas individualus, Jūsų situacijoj aš bandyčiau žadinti tik dienos metu, o naktį jau nebekelčiau, pailsėsit ir Jūs ir leliukas 🤔
Dom. parašė:
O visos jau duodat vit. D vaikiukam? As kazkaip galvoju palauksiu vizito pirmojo pas gydytoja. Nes kai buvo atejusi i namus, nieko nesake apie tai.![]()
Aš dar neduodu, niekas nesakė, laukiu vizito pas gydytoją. Buvom pirmadienį pas neurologe, paklausiau, tai sakė, kad kai nueisim mėnesio vizitui, tai gydytoja ir paskirs. Tai ramiai laukiu. Sakė yra kaip ir du gydytojų požiūriai ir dvi praktikos, vieni skiria vartot nuo pat gimimo vos ne, o kiti nuo pirmojo mėnesio, ji sakė, kad kažkokio reikšmingo skirtumo, jeigu vaikelis sveikas, nėra 🙂
astulia_p parašė:
O kaip svoris auga? Jei su svoriu bedu nera, tai tikrai galit nebezadint. Jei gerai traukia- patrauks daugiau numiges ilgiau ir susibalansuos per laika pieno gamyba pagal nauja ritma.
Gelmine parašė:
Mums gydytojas sakė duoti. O sakykit galima vitaminą D į pieną ilasinti. Ar būtinai tiesiai į burnytę
Galima
Gelmine parašė:
Mums gydytojas sakė duoti. O sakykit galima vitaminą D į pieną ilasinti. Ar būtinai tiesiai į burnytę
Turbut galima, bet su kitais vaistais geriau taip nedaryti. Su pirmagimiu nuo gimimo turejom gerti vaistukus, tai sake nemaisyti su pienu, nes gali viso pieno neisgerti ar atpilti ir nebus vaistu poveikio. Arba bandykit i sauksteli lasinti ir taip sugirdysit
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai