sim-ali parašė:
Sveikos🙂 siandien mums 30 sav.ir PAGALIAU mes jau dekretekaip damos Jus laikotes, kaip sveikatos, nuotaikos?
![]()
Labas rytas. Aš jau dekrete nuo balandžio 24 dienos
Sveikata gera, nuotaika puiki. Mezgu lėlytei užklotuką
sim-ali parašė:
Sveikos🙂 siandien mums 30 sav.ir PAGALIAU mes jau dekretekaip damos Jus laikotes, kaip sveikatos, nuotaikos?
![]()
Labas rytas. Aš jau dekrete nuo balandžio 24 dienos
Sveikata gera, nuotaika puiki. Mezgu lėlytei užklotuką
sim-ali parašė:
![]()
Laba ryta,man penktadieni prasides dekretas,betas jau pora savaiciu atostogauju.Bet jau faina kad tiek laiko jau praejo ir ta 30sav ateodo jau be galo daug.Nes pirmasis trimestras slinko labai letai.Savijauta nebloga,tik jei pamiegu ilgiau tai puse kunelio skauda
Kriste1234 parašė:
Laba ryta,man penktadieni prasides dekretas,betas jau pora savaiciu atostogauju.Bet jau faina kad tiek laiko jau praejo ir ta 30sav ateodo jau be galo daug.Nes pirm…
Bet rimtai su miegu sudėtingiau, nors reiktų kuo ilgiau išsimiegoti, nes prireiks jėgų bemiegėms naktims. Man irgi šonu nuguliu, ant nugaros knarkiu ir vengiu gulėti, nes pradeda skaudėti viską. Šonai nugulėti irgi
Attendre parašė:
Bet rimtai su miegu sudėtingiau, nors reiktų kuo ilgiau išsimiegoti, nes prireiks jėgų bemiegėms naktims. Man irgi šonu nuguliu, ant nugaros knarkiu ir vengiu gulėt…
Man vienu metu buvo pradeje durti dirdi kai ant kairio sono noredavau atsigult,tai miegot galejau tik ant desnio.O toks svoris spaudzia+16kg.
Aš irgi jau dekrete, bet guliu lovytėj jau kelios dienos. 31 savaitė ir pradėjo lb kietėti pilvas. per valanda ir po 10 kart būna. Nemalonu, tempia. Prigulu, bet net gulint traukiasi. Buvau pas gydytoja tai sakė galiu gulet arba klinikose arba namie, nes gydymo kolkas jokio netaikytų. Poilsis, magnis, valerijonas ir vanduo. Kiek skaitau, tai daug mamyčiu tokius patiria. Kartais tokie gimdos susitraukimai išprovokuoja kaklelio trumpėjimą, bet dažniausiai viskas būna gerai
bent 6 savaitėles dabar jau tik ilsėsiuos ir lengvai pasivaikščiosiu
Ramita parašė:
Aš irgi jau dekrete, bet guliu lovytėj jau kelios dienos. 31 savaitė ir pradėjo lb kietėti pilvas. per valanda ir po 10 kart būna. Nemalonu, tempia. Prigulu, bet ne…
Man buna is po nakties toks kietas pilvas,tada greitai pasidarau milteliu kokteili su magniu ir pilvuka atleidzia.As irgi gulineju,bet sonai paskausta nuo to.Tai primastau pasivsiksciot iki maximos ir atgal,vis sioks toks pajudejimas ir tada maziau viska skauda
Deimantide parašė:
Na man tas skausmas tai toks kaip menesiniu maudimas tik toks jau nera labai svelnus lyg atrodo uzeina poto praeina, poto vel uzeina 🙄
Neturetu buti jokio mm maudimo ir juolab visko viename strenos,mm ir dar pilvo kietejimai 🤔 nueikit pas gine butinai
sim-ali parašė:
![]()
Man dekretas nuo penktad,bet atostogauju 2sav jau, tai pailsėjus jau jaučiuosi 😁 šeip jei ne tie dažni pilvo kietejimai tai sakyčiau jog dar neesu neščia, miegas nepakito visai tik atrodo išsimiegu,keliuos anksti
o šeip pagalvojus visai jau nedaug belike 😊
Ramita parašė:
Aš irgi jau dekrete, bet guliu lovytėj jau kelios dienos. 31 savaitė ir pradėjo lb kietėti pilvas. per valanda ir po 10 kart būna. Nemalonu, tempia. Prigulu, bet ne…
Man vakar per val 20x sukietejo pilvas
tik tiek kad nera skausmo jokio tiesiog sutraukia pilva ir tiek... nes pamenu su pirmu kai pilvas kietejo ir kartu sekdavo mm maudimas pilvo, bet kol to maudimo nera viskas gerai sakyčiau nera taip baisu,gulint tiesa labiau kieteja nei vaikštant
Kriste1234 parašė:
Man vienu metu buvo pradeje durti dirdi kai ant kairio sono noredavau atsigult,tai miegot galejau tik ant desnio.O toks svoris spaudzia+16kg.
Na taip svoris ir man turi įtakos dėja
Nors nesijaučiu papilnėjus baisiai, tačiau svarstyklės savo parodo
Tačiau man šis stebūklas mano įsčiose pats svarbiausias Pasaulyje
Attendre parašė:
Na taip svoris ir man turi įtakos dėjaNors nesijaučiu papilnėjus baisiai, tačiau svarstyklės savo parodo
Tačiau man šis stebūklas mano įsčiose pats sva…
As irgi nesijaudinu del svorio,kad tik vaikai sveiki butu,viska iskesiu.
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai